Services voor uw gemak en comfort thuis

Genieten met een vleugje Zorg

U wilt zo lang mogelijk in uw eigen huis zelfstandig blijven wonen. Maar soms merkt u dat bepaalde handelingen minder makkelijk gaan of u merkt dat het zicht minder wordt.
ZorgAccent PLUS geeft ondersteuning waar mogelijk is. Onze gemaksservices aan huis is een uitkomst! We hebben een samenwerking met verschillende dienstverleners en bemiddelen voor u. Het is mogelijk om ondersteuning te vragen voor een opticien of reparatieservice aan huis. En natuurlijk vindt u het belangrijk om er verzorgd uit te zien. Ook hiervoor hoeft u de deur niet uit: onze pedicures en kappers komen graag bij u thuis. U krijgt persoonlijke ondersteuning en aandacht zoals u het wenst!

Naast de services aan huis is het mogelijk om een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs op verschillende locaties van ZorgAccent te laten uitvoeren.
ZorgAccent heeft een samenwerking met het landelijke afsprakenbureau van de RijbewijskeuringsArts.nl

Bent u lid van ZorgAccent PLUS dan ontvangt u voordeel of korting op de servicediensten op vertoon van uw ZorgAccent PAS.

Geniet van de kleine dingen zolang het kan…

Genieten met een vleugje Zorg is onze slogan. Of u nou jong, oud, gezond, ziek of mantelzorger bent: we helpen u graag om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen en prettig te leven. Om u daarin te ondersteunen kunt u gebruikmaken van onze gemaksservices aan huis. Dat maakt het leven net iets makkelijker.

Informatie of aanmelden
U kunt u aanmelden via onderstaande formulier. Maar het is ook mogelijk rechtstreeks te bellen met de dienstverleners waar we mee samenwerken en bemiddelen zoals:
Opticien, Audicien, Reparatieservice en de Schoenreparatieservice aan huis en nog veel meer…. U ziet onderaan deze pagina alle servicediensten op een rij!
Dat is snel en gemakkelijk!

Bent u nog geen lid van ZorgAccent PLUS?
U kunt wel gebruik maken van de gemaksservices aan huis maar U ontvangt geen korting.
Lid worden? Is mogelijk via deze website.

 
  Bent u lid van ZorgAccent PLUS?

   Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

   Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

   Medewerker

   Onze cliënten
   waarderen
   ons met een 9.2

   Beoordeel ons op
   Zorgkaart Nederland

   zorgkaartnederland zorgaccent
   kaart locatie footer