Wonen bij ZorgAccent

Vanzelfsprekend wilt u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijven. Mist u de gezelligheid van mensen om u heen dan is Thuis in De Koppel wat voor u. Lukt het thuis (tijdelijk) niet meer, dan bent u of als echtpaar, welkom in een van onze woonzorglocaties.

Zorgorganisaties in Twente gaan voor betere samenwerking in de keten

Welke woonvormen bieden wij u?

Dit is afhankelijk van uw zorgvraag en indicatie.

 

Specialisten en behandelaars

Bij ZorgAccent werken professionele zorgverleners die worden ondersteund door een team van specialisten en behandelaars. De artsen van ZorgAccent zijn medisch specialisten die de medische verantwoordelijkheid overnemen van uw huisarts.

 

ZorgAccent - Woonzorgcentrum De Blenke in Hellendoorn

Naastenparticipatie
Goede zorg; samen met uw naasten en vrijwilligers

Toen u nog thuis woonde, onderhield u naar alle waarschijnlijkheid contacten met familie, vrienden, buren en (oud) collega’s. Die vormen tezamen uw sociale netwerk. Ook na de verhuizing naar een woonzorglocatie blijven bekenden en vrijwilligers zeer waardevol voor uw welzijn en welbevinden. Komt u of als echtpaar, bij ons wonen, dan bespreken we samen met u en uw familie wat u belangrijk vindt en wat ervoor nodig is om het samen te gaan organiseren. Natuurlijk blijven de medewerkers van ZorgAccent verantwoordelijk voor de professionele zorg. Zij zijn daarvoor opgeleid en voegen de extra kennis en kunde toe over de beperking / aandoening waar u mee kampt.

Waar vind ik zorg op maat?

ZorgAccent levert woonzorg in de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Almelo en Twenterand.
Een overzicht van de verschillende zorg per doelgroep per locatie vindt u hier.

Meer informatie?

Wilt u een persoonlijk advies? Onze cliëntadviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden die ZorgAccent u biedt op het gebied van wonen en zorg. U kunt hiervoor bellen met 0548 – 688 070 of mailen.

Zorg in de laatste levensfase

In Hospice Noetsele kunt u in alle rust en waardigheid met de juiste zorg de laatste levensfase afsluiten. Hospice Noetsele biedt palliatieve zorg (verpleging, verzorging, ondersteuning) in een huislijke sfeer aan ongeneeslijke cliënten met een beperkte levensverwachting.

 

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer