Huren bij ZorgAccent

Beschut wonen in uw eigen huurappartement met thuiszorg in de buurt.

ZorgAccent_De_Koppel_ Wonen-0209

Binnen De Koppel in Almelo huurt u alleen of als echtpaar een appartement en woont u in een beschutte omgeving waar u zelfstandig woont. U huurt uw eigen appartement van ZorgAccent waar u zich thuis voelt en uw eigen regie voert. Veilig en met gezelschap in de buurt en 24 uur per dag zorg dichtbij. U kunt de activiteiten blijven doen waar u van houdt. En mocht het nodig zijn dan kunt u kiezen uit een uitgebreid zorg– en dienstenaanbod.

Comfortabel en veilig wonen met zorg dichtbij

Binnen De Koppel houdt de huismeester toezicht op het gebouw en de omgeving. Daarnaast beschikt u in uw huis over een alarminstallatie. In noodgevallen is er dan snel iemand bij u. Binnen De Koppel is er ook ’s nachts een medewerker van de wijkverpleging aanwezig. Dat geeft een veilig gevoel!

Bij De Koppel is een team wijkverpleegkundigen en verzorgenden van ZorgAccent gevestigd. Zie bieden zorg wanneer dat nodig is. Samen met u overleggen zij hoe u zo lang mogelijk zelfstandig blijft. Zij coördineren uw zorg en onderhouden contact met de huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en de apotheek. Daar waar nodig nemen zij contact op met andere zorgverleners of instanties.

De wijkverpleging is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Dit betekent dat zij ook ‘s nachts hulp kunnen bieden.

Ontmoeten en genieten

De Koppel – In uw eigen appartement heeft u alle gelegenheid voor het ontvangen van familie en vrienden. En blijft uw bezoek een nachtje logeren? Dan boekt u tegen een vergoeding de logeerkamer in De Koppel. Zin in gezelschap of wilt u er even uit? Er is een sfeervol Grand Café waar u binnenloopt wanneer u maar wilt. Hier serveren we heerlijke maaltijden bereid door de koks van Het Streekfornuus. Liever een wandeling, een uurtje zwemmen of een gezellige kaartavond? Wij bieden allerlei creatieve en culturele activiteiten aan. En als u zelf iets wilt organiseren kan dat ook.

Wachtlijst

Voor huren in De Koppel bestaat een wachtlijst. Hoe lang het duurt voor u in aanmerking komt voor een appartement hangt af van de inschrijfdatum en uw persoonlijke situatie. Voor meer informatie over de wachtlijst kunt u terecht bij de clientadviseurs van ZorgAccent.

Blie dat ik op tied bin‘

‘Genieten zonder gedoe’ in De Koppel. Lees het verhaal van Gusta Smit en Wouter Roozeboom.

Meer informatie en inschrijven

De Koppel

Om te wonen in de Koppel heeft u een WLZ-indicatie nodig. Als u een appartement bij ons wil huren, kan dat met een Volledig Pakket Thuis (VPT).  Met een VPT krijgt u thuis zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). U krijgt dezelfde zorg en begeleiding als in een zorgorganisatie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de cliëntadviseurs .

Bel T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar) of stuur een mail sturen naar hurenmetzorg@zorgaccent.nl.

TC Tubantia artikel ‘De Koppel’

Download de folder Thuis in de Koppel

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer