Huren bij ZorgAccent

Beschut wonen in uw eigen huurappartement met thuiszorg in de buurt.

ZorgAccent_De_Koppel_ Wonen-0209

Binnen De Koppel in Almelo en het Flierborgh in Vroomshoop huurt u een appartement en woont u in een beschutte omgeving waar u zelfstandig woont. U huurt uw eigen appartement van ZorgAccent waar u zich thuis voelt en uw eigen regie voert. Veilig en met gezelschap in de buurt en 24 uur per dag zorg dichtbij. U kunt de activiteiten blijven doen waar u van houdt. En mocht het nodig zijn dan kunt u kiezen uit een uitgebreid zorg- en dienstenaanbod.

Comfortabel en veilig wonen met zorg dichtbij

Binnen De Koppel houdt de huismeester toezicht op het gebouw en de omgeving. Daarnaast beschikt u in uw huis over een alarminstallatie. In noodgevallen is er dan snel iemand bij u. Binnen De Koppel is er tevens ’s nachts iemand van de wijkverpleging aanwezig. Dat geeft een veilig gevoel!

In Het Flierborgh en De Koppel zijn twee teams wijkverpleegkundigen en verzorgenden van ZorgAccent gevestigd. Zie bieden zorg wanneer dat nodig is. Samen met u overleggen zij hoe u zo lang mogelijk zelfstandig blijft. Zij coördineren uw zorg en onderhouden contact met de huisartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en de apotheek. Daar waar nodig nemen zij contact op met andere zorgverleners of instanties.

De wijkverpleging is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Dit betekent dat zij ook ‘s nachts hulp kunnen bieden.

Ontmoeten en genieten

De Koppel – In uw eigen appartement heeft u alle gelegenheid voor het ontvangen van familie en vrienden. En blijft uw bezoek een nachtje logeren? Dan boekt u tegen een vergoeding de logeerkamer in De Koppel. Zin in gezelschap of wilt u er even uit? Er is een sfeervol Grand Café waar u binnenloopt wanneer u maar wilt. Hier serveren we heerlijke maaltijden bereid door de koks van Het Streekfornuus. Liever een wandeling, een uurtje zwemmen of een gezellige kaartavond? Wij bieden allerlei creatieve en culturele activiteiten aan. En als u zelf iets wilt organiseren kan dat ook.

 

Het Flierborgh – Ook binnen Het Flierborgh in Vroomshoop woont u zelfstandig in een beschutte woonomgeving. In uw eigen appartement bent u zichzelf en voert u uw eigen regie. Doe gezellig mee aan de activiteiten die we organiseren. De kans is groot dat u daar leuke medebewoners ontmoet.

Wachtlijst

Voor huren in De Koppel of Het Flierborgh bestaat een wachtlijst. Hoe lang het duurt voor u in aanmerking komt voor een appartement hangt af van de inschrijfdatum en uw persoonlijke situatie. Voor meer informatie over de wachtlijst kunt u terecht bij de clientadviseurs van ZorgAccent.

Blie dat ik op tied bin‘

‘Genieten zonder gedoe’ in De Koppel. Lees het verhaal van Gusta Smit en Wouter Roozeboom.

Meer informatie en inschrijven

De Koppel

Meer informatie over Thuis in De Koppel vindt u in de folder. Hierin leest u alles over het Thuis in De Koppelarrangement; de verschillende appartementen waar u uit kunt kiezen, aanvullende diensten, huur- en servicekosten en de mogelijkheden van kortdurende opname en Volledig Pakket Thuis (VPT). Bellen kan ook via T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar) en een mail sturen naar hurenmetzorg@zorgaccent.nl of het contactformulier in te vullen. Hier kunt u zich ook inschrijven voor een woning.

TC Tubantia artikel ‘De Koppel’

Download de folder Thuis in de Koppel

 

Het Flierborgh

Meer informatie over Het Flierborgh leest u in de folder ‘Welkom in het Flierborgh’ of neem contact op met de clientadviseurs van ZorgAccent.

Download de folder Welkom in het Flierborgh

Waar wilt u graag meer over weten?

Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

Cliënt

Onze cliënten
waarderen
ons met een 9.1

Beoordeel ons op
Zorgkaart Nederland

zorgkaartnederland zorgaccent
kaart locatie footer