Gelieerde organisaties

Om u optimaal van dienst te zijn werkt ZorgAccent met verschillende organisaties samen.

Samen staan we sterk

Vanzelfsprekend vormen uw vraag en wensen hierbij het uitgangspunt. ZorgAccent werkt samen met de volgende organisaties:

ThoeZ Twente

Steeds meer zorg vindt in de thuisomgeving plaats. Ook sommige specialistische (ziekenhuis)zorg. De verwachting is dat dit in de toekomst alleen maar verder toeneemt. Voor ZGT, ZorgAccent, Carintreggeland en TriviumMeulenbeltZorg reden om met ingang van 1 januari 2019 de krachten te bundelen.

Met de oprichting van de gezamenlijke coöperatieve vereniging ‘ThoeZ Twente’ gaan de partijen intensiever samenwerken om zo nog meer en betere zorg aan huis te kunnen bieden. Voor de cliënt betekent dit meer regie doordat zij zorg krijgen in de thuisomgeving.

Medipoint

Heeft u hulpmiddelen nodig? Dankzij de samenwerking van ZorgAccent met Medipoint kunt u op diverse locaties terecht voor het lenen van bijvoorbeeld een bed, rolstoel, ondersteek en bedverhogers, zoals dit is geregeld binnen de basisverzekering van uw zorgverzekeraar. Ook loophulpmiddelen voor kortdurend gebruik zoals krukken, drie- en vierpoten kunnen daar worden opgehaald, waarbij geldt dat leden van ZorgAccent deze hulpmiddelen gratis een half jaar mogen lenen. Hier vindt u een overzicht van de ZorgAccent uitleenhulpmiddelen. Meer informatie over Medipoint.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer