Zoeken
Lees voor

Tijdelijk verblijf

Na ziekenhuisopname verbleef mevrouw Veldhuis ter overbrugging in 't Hofje. 'Als ik nog eens wat heb, dan kom ik hier terug'.

ZorgAccent_EersteLijn

Soms is de overgang van het ziekenhuis naar uw eigen huis te groot. Maar het kan ook zijn dat u tijdelijk thuis niet langer verzorgd kunt worden. Bijvoorbeeld omdat de verzorging te zwaar is voor familie of mantelzorgers. In het eerste geval verzorgt het ziekenhuis de indicatie, in het tweede geval de huisarts. Ook in zo’n situatie staat ZorgAccent voor u klaar.

We bieden verschillende mogelijkheden voor een kortdurende opname in een huiselijke omgeving. Tijdens uw herstel wordt u deskundig verzorgd of verpleegd. Doel is dat u binnen afzienbare tijd weer terugkeert naar uw eigen woonomgeving. Uw huisarts blijft hiervoor eindverantwoordelijk. Een kortdurende opname bij ZorgAccent is ook mogelijk zonder indicatie. In dag geval betaalt u € 70,00 per dag.

Vakantieopname

Een vakantieopname is een tijdelijke opname in een woonzorglocatie. Een vakantieopname is bedoeld om even tot rust te komen of uw mantelzorger gelegenheid te geven er voor een tijdje tussenuit te gaan. Deze opname is mogelijk zonder indicatie, met gebruik van een Hotelcomponent. Of u vraagt bij uw gemeente een respijtzorgindicatie aan (zie daarvoor de site van uw gemeente). Ook hiervoor geldt dat deze opname mogelijk is zonder indicatie en dat in die gevallen de eigen bijdrage € 60,19 per dag bedraagt.

Meer informatie?

Wilt u een persoonlijk advies? Onze cliëntadviseurs informeren u graag over alle mogelijkheden die ZorgAccent u biedt op het gebied van wonen en zorg. U kunt hiervoor bellen met (0548) 688 000 of mailen naar clientadviseurs@zoraccent.nl

Onze locaties voor een tijdelijk verblijf

Almelo:
Thuis in De Koppel, huren met zorg dichtbij

Hellendoorn:
woonzorglocatie Krönnenzommer.

Den Ham:
woonzorglocatie Het Liefferdinck.

Hellendoorn:
woonzorglocatie De Blenke

Vroomshoop:
Het Flierborgh

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer