Zorgcollectief: Menzis, Univé en Zilveren Kruis

Kies voor ZorgAccent PLUS Zorgcollectief voor de aanvullende verzekeringen

Kies een pakket wat bij uw persoonlijke situatie past! Kijk en vergelijk bij de verschillende zorgverzekeraars.
ZorgAccent heeft met drie zorgverzekeraars afspraken gemaakt:
1. Menzis -5% korting op de aanvullende en tandartsverzekering-
2. Univé -10% korting op Collectief Aanvullend Goed, Beter en Best-
3. Zilveren Kruis -10% korting op de aanvullende en tandartsverzekering-

Speciaal voor de leden van extra voordeel

Bij Menzis kunt u zich collectief verzekeren via Menzis Leefkracht collectief of via Menzis Basis Voordelig. Met deze collectieve verzekering krijgt u voordeel op de aanvullende en tandartsverzekering. Voor meer informatie zie www.menzis.nl en noteer uw collectiviteitnummer: 45778.

Bij Zilveren Kruis krijgen leden 10% korting op de aanvullende en tandartsverzekering met ZorgAccent collectiviteitnummer: 207600611. Voor meer informatie zie de website. De Extra Vitaal verzekering zorgt voor mantelzorgvervanging 1 X 24 uur voor 3 maanden.

Bij Univé krijgen leden 10% korting op de op de premie van Collectief Aanvullend Goed, Beter en Bestaanvullende verzekering. Er zijn extra vergoedingen voor mantelzorgers. Ook krijgen leden een vergoeding in de lidmaatschapskosten van ZorgAccent PLUS.
Uw collectiviteitnummer is: 7218. Voor meer informatie zie de website: www.unive.nl

Lidmaatschap ZorgAccent retour
Naast korting op uw collectieve verzekering van Univé ontvangt u bij Univé uw ZorgAccent lidmaatschap van € 17,50 retour.
De uitbetaling van het lidmaatschap loopt via de reguliere weg van Univé. U kunt het declaratieformulier downloaden via de website.
Meld hierop uw klantnummer en/of BSN-nummer inclusief naam, adres, en woonplaats gegevens. Voeg als bijlage een kopie van uw ZorgAccent PAS. Het declaratieformulier sturen naar: Univé verzekeringen, Afdeling declaraties, Postbus 25030, 5600 RS Eindhoven.

Informatie of aanmelden
U kunt zelf informatie opvragen bij een van de zorgverzekeraars en aanmelden met het collectiviteitnummer en lidnummer van ZorgAccent.

kaart

Zorg nodig?

Zoek naar een
vestiging bij u
in de buurt.

Contact

ZorgAccent
Postbus 226
7600 AE Almelo

Zorg bij u in de buurt 0900 0678 info@zorgaccent.nl

    Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

    ZorgAccent fietser