Praktijkverpleegkundige

Praktijkverpleegkundige bij ZorgAccent: Deskundige Zorg en Ondersteuning

Bent u op zoek naar deskundige zorg en ondersteuning binnen de diverse verpleegafdelingen van ZorgAccent? Onze Praktijkverpleegkundigen staan klaar om bewoners, mantelzorgers, zorgmedewerkers en specialisten ouderengeneeskunde te ondersteunen en te verbinden. Als essentiële schakel tussen arts en zorgmedewerkers, spelen zij een cruciale rol in onze zorgverlening.

Flierborgh

Professionele Praktijkverpleegkundige voor Chronische Zorg

Onze Praktijkverpleegkundige voert niet alleen verpleegkundige handelingen uit, maar biedt ook gedelegeerde specialistische zorg, waaronder wond-, decubitus-, diabeteszorg en COPD-begeleiding. Daarnaast speelt de praktijkverpleegkundige een belangrijke rol bij de triage en verpleegkundige diagnosestelling. Tevens fungeert zij als coach voor onze toegewijde verzorgenden. Het bevorderen van deskundigheid en het leveren van kwaliteitszorg zijn onmisbare taken van onze praktijkverpleegkundigen. Bij ZorgAccent staat zorg op maat centraal, waarbij we de autonomie en kwaliteit van leven van de bewoner altijd vooropstellen.

 

De Voordelen van Onze Praktijkverpleegkundige Zorg:

 • Deskundige ondersteuning op diverse verpleegafdelingen
 • Gedelegeerde specialistische zorg, waaronder wond-, decubitus-, diabeteszorg en COPD-begeleiding
 • Triage en verpleegkundige diagnosestelling
 • Coachende rol voor verzorgenden
 • Focus op deskundigheidsbevordering en kwaliteitszorg
 • Zorg op maat, gericht op autonomie en kwaliteit van leven

Vertrouw op de expertise van onze Praktijkverpleegkundigen om hoogwaardige zorg te bieden aan onze bewoners. Bij ZorgAccent staat het welzijn van de bewoner altijd centraal, en onze Praktijkverpleegkundigen dragen bij aan een zorgomgeving waarin professionele zorg en persoonlijke aandacht hand in hand gaan.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer