Over ZorgAccent

ZorgAccent woonzorg en wijkverpleging

ZorgAccent is een krachtige en veelzijdige zorgorganisatie actief in ouderenzorg, welzijn, thuiszorg, wonen en behandeling in Overijssel (Twente en Salland).

Denkt in mogelijkheden
Zorg, welzijn, wonen en behandeling in Overijssel (Twente en Salland)

Van wijkverpleging en gemaksdiensten aan huis tot intensieve verpleeghuiszorg: iedereen kan bij ons terecht. Betrokkenheid en hoogwaardige kwaliteit staan bij ons centraal. Met als uitgangspunt dat u zo lang mogelijk in uw eigen leefomgeving kunt blijven wonen. Met ons totaalpakket van zorg, advies, hulp, gemak tot en met ontspanning kunnen we u altijd van dienst zijn.

Persoonlijke zorg

Door onze kleinschalige manier van werken in zowel de woonzorg als wijkverpleging is onze zorg heel persoonlijk. Binnen de woonzorg doen wij vanuit de visie ‘Net als Thuis’, waarbij we uit gaan van uw wensen, mogelijkheden en wat u thuis gewend was. Door de kleine teams in de wijkverpleging, raakt u al snel vertrouwd met onze wijkverpleegkundigen en verzorgenden en zij met u! Want niets is vervelender dan telkens andere gezichten over de vloer.

 

Werkgebied

Ons werkgebied concentreert zich in Noord West Twente, Salland en Reggestreek en betreft de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Almelo, Twenterand, Tubbergen en Wierden. Kijk hier voor een locatie bij u in de buurt.

 

Ruim 100 jaar ervaring

ZorgAccent is per 1 januari 2008 ontstaan uit een fusie van ZorgAccent en Thuiszorg Noord West Twente & De Koppel. Gezamenlijk hebben we meer dan 100 jaar ervaring in het leveren van zorg.

Bekijk hier gelieerde organisaties

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen, suggesties of opmerkingen? Die kunt u op vele manieren bij ons kwijt. Persoonlijk, telefonisch, per mail of via de social media. Wij helpen en adviseren u graag bij al uw vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg en behandeling. Klik hier.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer