Palliatieve Thuiszorg & Terminale Zorg Thuis voor Ouderen

In de laatste levensfase kunnen wij bij ZorgAccent zorgen bieden.

Wanneer u zich in de laatste fase van uw leven bevindt, kunt u rekenen op de gespecialiseerde palliatieve zorg van ZorgAccent Thuiszorg. Ons zorgteam staat klaar om niet alleen aandacht te schenken aan uw medische behoeften, zoals het verlichten van pijn en benauwdheid, maar ook om te luisteren naar uw psychische en sociale zorgen, levensvragen en spirituele behoeften. Bovendien bieden we ondersteuning aan uw dierbaren in deze moeilijke tijd.

palliatieve zorg

Een Respectvolle Levensafsluiting met Palliatieve Terminale Thuiszorg voor Ouderen

Bij ZorgAccent zijn we ervan overtuigd dat mensen, waar mogelijk, de regie over hun eigen stervensproces moeten behouden. Wij streven ernaar om uw laatste levensfase te laten verlopen volgens uw eigen wensen en behoeften. ZorgAccent biedt maatwerkondersteuning, aangepast aan uw situatie en begeleid door hoogopgeleide professionals. Het persoonlijke contact tussen u en onze zorgverleners staat centraal, en onze experts zijn zeer bedreven in terminale zorg.

Thuis een Waardig Afscheid van het Leven Nemen

Wilt u graag in uw eigen vertrouwde omgeving afscheid nemen van het leven? Binnen ZorgAccent’s wijkverpleging hebben wij vier gediplomeerde Zorgconsulenten Palliatieve Zorg (ZPZ) die tevens hun collega’s ondersteunen bij palliatieve zorgvragen. Daarnaast hebben wij een nachtzorgteam dat tijdens de terminale fase waak- en slaapdiensten kan verzorgen. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met uw wijkverplegingsteam.

Palliatieve Terminale Zorg voor ouderen Thuis bij Hospice Noetsele

In sommige gevallen kan het als mantelzorger te zwaar worden om thuis de benodigde zorg te bieden aan uw dierbare in de laatste levensfase. Als uw naaste is ontslagen uit het ziekenhuis en thuis passende zorg onmogelijk is, biedt Hospice Noetsele een uitkomst. Dit hospice, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving, is gehuisvest in een gerenoveerde villa. Hier kunnen mensen waardig afscheid nemen van het leven, omringd door rust en de juiste zorg van onze toegewijde medewerkers. Hospice Noetsele straalt een gastvrije sfeer uit die zo veel mogelijk lijkt op de thuissituatie.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer