Dagbesteding Stadskwartier Rijssen

Werk in een veilige, vertrouwde omgeving aan het verbeteren of in standhouden van uw eigen situatie. U maakt bovendien kennis met anderen die in een soortgelijke situatie verkeren.

Dagbesteding-Stadskwartier-vrijwilliger-houtbewerking-schuurtje

ZorgAccent biedt u de mogelijkheid
om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen: bijvoorbeeld door deelname aan dagactiviteiten.
Bij de dagbesteding ligt de nadruk op het bevorderen of behouden van de zelfredzaamheid en is bedoeld voor ouderen die een zinvolle dagbesteding zoeken waarbij wordt uitgegaan van de eigen wensen en mogelijkheden.
Welke activiteit u gaat doen is afhankelijk van uw wensen, interesses en indicatie. Het belangrijkste is dat u geniet, zich gewaardeerd voelt, sociale contacten opdoet en dat u een dagritme heeft. Bovendien kan uw deelname aan de dagbesteding een verlichting betekenen van de taken van uw mantelzorger.

Hier leest u een mooi artikel over dagbesteding bij Stadskwartier Rijssen.

Meer informatie of een keertje vrijblijvend kijken?
Dat kan! U kunt contact opnemen met de Dagbesteding Stadskwartier via tel: 0548 539707

(Foto: vrijwilligers bereiden werkzaamheden voor in ’t Schuurtje).

 

dagbesteding Stadskwartier in Rijssen

In een sfeervolle, huiselijke sfeer kunt u deelnemen aan activiteiten waarbij de nadruk ligt op het instandhouden of verbeteren van uw (gezondheids-)situatie, zowel op geestelijk als lichamelijk gebied. Wij vinden het van groot belang dat u zich vooral prettig en thuis voelt bij ons.

Openingstijden dagbesteding Stadskwartier in Rijssen

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 09.30 – 16.00 uur. U kunt contact opnemen met de Dagbesteding Stadskwartier via tel: 088 988 4672

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer