Dagbesteding Stadskwartier Rijssen

Werk in een veilige, vertrouwde omgeving aan het verbeteren of in standhouden van uw eigen situatie. U maakt bovendien kennis met anderen die in een soortgelijke situatie verkeren.

ZorgAccent_Stadskwartier_dagbesteding

ZorgAccent biedt u de mogelijkheid om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen: bijvoorbeeld door deelname aan dagactiviteiten. Bij de dagbesteding ligt de nadruk op het bevorderen of behouden van de zelfredzaamheid. Welke activiteit u gaat doen is afhankelijk van uw wensen, interesses en indicatie. Het belangrijkste is dat u geniet, zich gewaardeerd voelt, sociale contacten opdoet en dat u een dagritme heeft. Bovendien kan uw deelname aan de dagbesteding een verlichting betekenen van de taken van uw mantelzorger.

Meer informatie of een keertje vrijblijvend kijken?
Dat kan! U kunt contact opnemen met de Dagbesteding Stadskwartier via tel: (0548) 53 97 07

dagbesteding Stadskwartier in Rijssen

Openingstijden dagbesteding Stadskwartier in Rijssen

Van maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 09.30 – 16.00 uur. U kunt contact opnemen met de Dagbesteding Stadskwartier via tel: (0548) 53 97 07

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer