Vrijwilligerswerk ZorgAccent

Wie goed doet, goed ontmoet!

ZorgAccent_chauffeur_vrijwilliger

Als vrijwilliger bij ZorgAccent zet je je in voor onze cliënten en bewoners. Je kunt zowel in de woonzorg als wijkverpleging aan de slag. Zo geef je het leven van onze bewoners en cliënten wat meer kleur.

Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg van onze cliënten en zijn inmiddels een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Wij doen er alles aan om vrijwilligers enthousiast te krijgen en houden voor onze organisatie. Daarom worden vrijwilligers betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. Wij staan open voor ideeën, opmerkingen en suggesties om het vrijwilligerswerk nog meer vorm te geven. Wil je meedenken en kijken dan nodigen wij je van harte uit om eens een kijkje te nemen binnen een van onze locaties of teams.

Meer lezen over vrijwilligerswerk bij ZorgAccent?

Kijk op de website ‘Werken bij’ van ZorgAccent en download de gratis folder. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met onze coördinator vrijwilligerswerk Dianne de Graaf; (0548) 68 80 48 of 06 29 50 15 87.
Of stuur een mail naar info@zorgaccent.nl onder vermelding van vrijwilligerswerk.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer