Vrijwilligerswerk ZorgAccent

Wie goed doet, goed ontmoet!

ZorgAccent_chauffeur_vrijwilliger

Als vrijwilliger bij ZorgAccent zet je je in voor onze cliënten en bewoners. Je kunt zowel in de woonzorg als wijkverpleging je steentje bijdragen aan de zorg. Zo geef je het leven van onze bewoners en cliënten wat meer kleur.
Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan de zorg van onze cliënten en zijn inmiddels een onmisbare schakel binnen onze organisatie. Wij doen er alles aan om vrijwilligers enthousiast te krijgen en houden voor onze organisatie. Daarom worden vrijwilligers betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. Wij staan open voor ideeën, opmerkingen en suggesties om het vrijwilligerswerk nog meer vorm te geven.

 

Meer lezen over vrijwilligerswerk bij ZorgAccent?

Kijk op de website ‘Werken bij’ van ZorgAccent en lees de mooie verhalen van vrijwiligers bij ZorgAccent. Hier vind je tevens een online aanmeldformulier om vrijwilliger te worden.

Loop gerust een keertje mee!

Vrijwilligerswerk bij ZorgAccent is er in alle soorten en maten. Van af en toe een klusje doen tot wekelijks assisteren bij een vaste activiteit. Voel je vrij om eerst even langs te komen om een paar uurtjes mee te lopen. Niets moet, heel veel is mogelijk. Heb je vragen, neem dan contact op met Dianne de Graaf, vrijwilligerscoördinator bij ZorgAccent. Dianne is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar via 06 29 50 15 87  of stuur haar een mailtje: d.graaf@zorgaccent.nl

Download de gratis folder vrijwilligerswerk.

Wil je meedenken of eens meelopen dan nodigen wij je van harte uit om eens een kijkje te nemen binnen een van onze locaties of teams. Voor vrijwilligerswerk ben je nooit te oud! Lees het mooie verhaal van Ans Heupink. Ans is 83 jaar en een enthousiaste vrijwilliger binnen De Blenke in Hellendoorn.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer