Zoeken Zoeken
Voorlezen Lees voor

Fysiotherapie

Veel kennis en ervaring van ouderenzorg

 

De fysiotherapeuten van ZorgAccent hebben uitgebreide kennis en ervaring in de ouderenzorg. U hoeft geen cliënt van ZorgAccent te zijn om voor behandeling in aanmerking te komen. Wij behandelen vanuit verschillende woonzorglocaties  van ZorgAccent in uw buurt. Maar we ondersteunen u ook graag thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving.

Fysiotherapie van ZorgAccent: maximale afstemming komt uw behandeling ten goede

Wij hebben veel kennis van de ouder wordende mens: binnen ons team hebben wij twee geriatriefysiotherapeuten en een oedeemfysiotherapeut die ook is aangesloten bij het ParkinsonNet.

Bovendien profiteert u van onze jarenlange ervaring en specialistische kennis en deskundigheid op het gebied van complexe neurologische aandoeningen zoals beroertes (CVA), Ziekte van Parkinson en Multiple Sclerose. En orthopedische aandoeningen zoals botbreuken, amputaties of andere chronische aandoeningen. Verder hebben wij ervaring in het begeleiden en behandelen van mensen met Korsakov, hartfalen, COPD, astma en oedeem – in zijn algemeenheid of tijdens of na een oncologisch traject. Onze expertise ligt ook op het vlak van decubitus- (doorligplekken), valpreventie en bewegen bij mensen met dementie.

Specialistische kennis op het gebied van de ouderwordende mens

Wij zijn een team gespecialiseerde fysiotherapeuten en hebben veel kennis van houding en beweging bij de ouderwordende mens en mensen met complexe gezondheidsproblematiek. Wij onderzoeken, behandelen begeleiden en adviseren u hoe u …

  • uw spierkracht onderhoudt en verbetert
  • mobiel blijft
  • uithoudingsvermogen opbouwt
  • balans houdt
  • uw belastbaarheid in acht houdt
  • uw zelfredzaamheid en kwaliteit van leven verbetert.

Onze fysiotherapeuten

Neem rechtstreeks contact op met één van onze fysiotherapeuten.

Hulpmiddel nodig? Vraag het uw fysiotherapeut!

De fysiotherapeuten hebben veel specialistische kennis op het gebied van hulpmiddelen. Zij adviseren u graag over bijvoorbeeld loophulpmiddelen, schoeisel, spalken en zitvoorzieningen.

Kwaliteit

Al onze fysiotherapeuten zijn opgenomen in het BIG-register (wet voor Beroepen Individuele Gezondheidszorg) en staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van de beroepsvereniging voor fysiotherapie. Daarnaast wordt er gewerkt volgens de meest actuele richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

 

 

Verwijzing en vergoeding fysiotherapie

Het kan zijn dat uw medisch specialist of huisarts u doorverwijst naar de fysiotherapeut: u hoeft echter geen verwijsbrief te hebben om een afspraak te maken.
De fysiotherapeut stelt bij het eerste consult vast of de behandeling uw klachten kan verminderen of verhelpen. In de meeste gevallen sturen wij de factuur rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. Raadpleeg voor vergoeding altijd uw verzekeringspolis. De vergoeding van de behandeling is afhankelijk van uw verzekering (welk aanvullend pakket).

Samenwerking

Vanuit ZorgAccent staat een team gespecialiseerde ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten voor u klaar. Omdat wij zo nauw samenwerken kunnen wij uw behandelingen optimaal op elkaar afstemmen.

 

De ergotherapeut biedt u praktische oplossingen voor de gevolgen van ziekte, een handicap of ouderdom.

Lees meer

De logopedist helpt u beter te spreken en slikken. De logopedisten van ZorgAccent hebben uitgebreide ervaring en kennis in de ouderenzorg

Lees meer

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer