ZorgAccent Plus

Wilt u ook zo lang mogelijk zelfstandig en prettig blijven wonen? En als het mogelijk is volop genieten van het leven?

De wijkverpleging van ZorgAccent helpt u bij de dagelijkse zorg en biedt een luisterend oor. ZorgAccent huishoudelijke hulp biedt ondersteuning via de WMO in de gemeente Twenterand, Hellendoorn, Rijssen/Holten en Wierden. Voor vragen over ondersteuning en hulp thuis: T. 0900 0678 ( lokaal tarief)
ZorgAccent PLUS geeft ondersteuning aan uw welzijn thuis met onze services aan huis zoals de opticien, kapper, pedicure en de reparatieservice.
Bent u lid van ZorgAccent PLUS dan zijn de loophulpmiddelen zoals krukken en een rollator 26 weken gratis!

Daarnaast informeren wij u over al onze welzijnsactiviteiten, themabijeenkomsten en het gebruik van hulpmiddelen in de thuissituatie. Bovendien geniet u van overige ledenvoordelen, zoals korting op de voorstellingen van ‘Theater met een toefje Zorg’, en de collectiviteitsverzekering van Menzis, Zilveren Kruis en Univé. Voor € 16,- per jaar, per adres bent u al lid! Heeft u vragen? Wij helpen en ondersteunen u graag thuis zoals u het wenst!

Word nu lid

ZorgAccent PLUS geeft u ondersteuning om zo lang mogelijk prettig en veilig thuis te blijven wonen

Het lidmaatschap van ZorgAccent PLUS geeft u het voordeel om gratis loophulpmiddelen te lenen en te genieten van het gemak en comfort van de services aan huis met korting. Zie hieronder voor meer details!