ZorgAccent PLUS

Genieten met een vleugje Zorg

ZorgAccent PLUS geeft ondersteuning, advies en tips voor uw welzijn thuis om zolang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en te genieten van het leven met af en toe een beetje hulp van onze gemaksservices zoals: audicien, opticien, kapper, pedicure, glazenwasser, reparatieservice en warme maaltijden aan huis. Daarnaast informeren we u over het gemak en gebruik van hulpmiddelen in de thuissituatie om veiliger en comfortabel te wonen zoals u het zelf wenst! Voor de gezelligheid en ontspanning organiseren we ‘Theater met een toefje Zorg’.
Ook is er een samenwerking met een aantal sportscholen voor begeleiding, tips om actief te blijven en fit ouder te worden. Kortom voor elk wat wils!

lidmaatschap ZorgAccent PLUS
U kunt de loophulpmiddelen zoals krukken en een rollator 13 weken gratis lenen bij de Medipoint Thuiszorgwinkels en uitleenpinten in heel Nederland.
Ook als u geen lid bent van ZorgAccent PLUS, kunt u gebruik maken van onze services en diensten maar dan ontvangt u geen extra voordeel of korting.
Ook kunt u de loophulpmiddelen niet gratis lenen!

Word nu lid

Wijziging doorgeven?

Adres of bankwijziging doorgeven? Klik op deze link:
Wijzigingskaart ZorgAccent PLUS

ZorgAccent PLUS geeft u ondersteuning om zolang mogelijk prettig en veilig thuis te wonen

Het lidmaatschap van ZorgAccent PLUS geeft u het voordeel om gratis loophulpmiddelen te lenen. Zie hieronder voor meer details!