ZorgAccent PLUS

Informatie lidmaatschap ZorgAccent PLUS

Heeft u vragen over het lidmaatschap? Wilt u lid worden of een wijziging doorgeven? of heeft u een vraag over een van onze gemaksservices? Wij helpen u graag!

Op deze pagina informeren we u over het lidmaatschap van ZorgAccent PLUS, samenwerking met de dienstverleners, verschillende voordelen bij de services en diensten. Indien nodig verwijzen we u door naar de juiste pagina om verder te lezen.

Wilt u liever telefonsich contact? We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag van 8.30 -12.30 uur via T. 0900 0678 of stel uw vraag per mail: plus@zorgaccent.nl

Genieten met een vleugje Zorg
1. ZorgAccent PLUS geeft ondersteuning met de gemaksservices aan huis!
2. ZorgAccent PLUS geeft preventieve activiteiten die gericht zijn op gezond zijn en gezond blijven!
3. ZorgAccent PLUS geeft advies over Zorg & Welzijn en verwijst door in Zorgland waar nodig is!

Zolang mogelijk zelfstandig wonen en genieten van het leven met af en toe een beetje ondersteuning zoals: audicien, opticien, kapper, pedicure, onze klusvrouw, reparatieservice en warme maaltijden aan huis. We organiseren bijeenkomsten en actviteiten over het gemak en gebruik van zorghulpmiddelen  en zorgtechnologie in de thuissituatie om veiliger en comfortabel te wonen zoals u het zelf wenst! Voor de nodige informatie, ontspanning en gezelligheid organiseren we themabijeenkomsten en ‘Theater met een toefje Zorg’. Voor elk wat wils!

lidmaatschap 2024
Het lidmaatschap kost 17,50 per gezin per jaar. Bent u lid dan kunt u onder andere de loophulpmiddelen 13 weken gratis lenen bij de Medipoint Thuiszorgwinkels en uitleenpinten in heel Nederland. Lees de voorwaarden voor het lidmaatschap ZorgAccent.

Ook als u geen lid bent van ZorgAccent PLUS, kunt u gebruik maken van onze gemaksservices en diensten maar dan ontvangt u geen extra voordeel of korting en zijn de loophulpmiddelen niet gratis te lenen!

Lid worden?
Wilt u lid worden of iemand anders lid maken? U bent van harte welkom! U kunt meteen gebruik maken van de voordelen!

Lidmaatschap opzeggen?
Natuurlijk vinden we het jammer dat u overweegt geen ZorgAccent PLUS- lid meer te zijn. Dat kan om verschillende reden zijn. U maakt geen gebruik van de servicesdiensten of het lenen van loophulpmiddelen of u gaat binnenkort verhuizen naar een woon- zorgcentrum of andere woonplaats.

Verhuizen naar een andere woonplaats?
Wist u dat we ook met dienstverleners in geheel Nederland een samenwerking hebben? Denk aan het gratis lenen van hulpmiddelen bij Medipoint Thuiszorgwinkels of rijbewijskeuring op locaties in Nederland. Heeft u een ZorgAccent PLUS collectief aanvullende verzekering bij Menzis, Zilveren Kruis of Univé geef de wijziging door!

Weet u zeker dat u wilt opzeggen? Zorg dat u het lidnummer bij de hand heeft of overige gegevens. Lidmaatschap opzeggen
We zijn benieuwd naar u reden van opzeggen? Maak het kenbaar op het formulier.

Lidmaatschap opzeggen bij overlijden?
Is er een familielid van u overleden? gecondoleerd met dit verlies. We willen u zo goed mogelijk helpen, want we begrijpen dat dit een moeilijke periode is. Om het zo makkelijk mogelijk te maken kunt u eenvoudig het lidmaatschap opzeggen of overzetten op een andere naam. Ook als u niet alle informatie bij de hand heeft, kunt u online een melding maken. Wij bellen u terug als blijkt dat er nog informatie mist. Het overzetten van het lidmaatschap op een andere naam is ook mogelijk. Het lidnummer blijft hetzelfde.
Lidmaatschap opzeggen of overzetten?

Liever bellen?
We kunnen u ook telefonisch bijstaan. Neem contact op met ZorgAccent PLUS. Bel ons op 0900 0678 van maandag tot donderdag bereikbaar van 8.30 -12.30 uur.

Lidmaatschap wijziging doorgeven?
Adres of bankwijziging doorgeven? Klik op deze link:
Wijzigingskaart ZorgAccent PLUS