Voorwaarden lidmaatschap ZorgAccent

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het lidmaatschap?

Bel met de ledenadministratie van ZorgAccent PLUS via T. 0900 0678. Bereikbaar van maandag t/m donderdag ’s morgens van 8.30 – 12.30 uur. U kunt ook u vraag per mail sturen naar plus@zorgaccent.nl
U krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord op uw vraag tijdens onze kantooruren.

Algemene voorwaarden

1. U bent lid vanaf de datum van aanmelding per gezin per adres.
2. U ontvangt eenmalig een ZorgAccent Pas met een persoonlijke lidmaatschapsnummer.
2. Het lidmaatschap geldt per kalenderjaar. Ook als u in de loop van het jaar aanmeldt, betaalt u het volledige contributiebedrag.
3. Uw lidmaatschap wordt automatisch verlengd tot wederopzegging schriftelijk per brief. Heeft u een automatische incasso afgegeven? Dan wordt de contributie voor het lidmaatschap automatisch per  kalenderjaar van uw bankrekening afgeschreven.
4. Indien u uw lidmaatschap voor het volgende jaar wilt opzeggen, kunt u dit voor 1 november schriftelijk doorgeven aan de ledenadministratie van ZorgAccent PLUS bij voorkeur per mail: plus@zorgaccent.nl
5. Als u het lidmaatschap van het lopende jaar voortijdig wilt beëindigen, vindt er geen restitutie van de contributie plaats.
6 Wilt u in aanmerking komen voor korting, voordeel of gratis loophulpmiddelen lenen bij de dienstverleners waar ZorgAccent een samenwerking mee heeft? Dan wordt om uw ZorgAccent PAS gevraagd!
7. De hoogte van de lidmaatschapscontributie wordt vastgesteld door ZorgAccent PLUS.
8. ZorgAccent bemiddelt tussen u en de dienstverleners waar zij een samenwerking mee is aangegaan. De dienstverleners kennen een eigen beroepsaansprakelijkheid. ZorgAccent is niet aansprakelijk voor de werkzaamheden van deze dienstverleners.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer