Opticien aan huis

Kijk op goed zicht en maak gebruik van de opticien aan huis...

Ervaar het gemak van de mobiele opticien ‘Dylan Van De Brillen’

Vanaf 1 januari 2024 heeft ZorgAccent een samenwerking met de opticien aan huis. Een ervaren opticien met passie voor brillen en helder zicht. Op een comfortabele manier wordt de oogmeting bij u thuis of op een andere locatie uitgevoerd mocht dat uw voorkeur hebben. Het voordeel van een oogmeting thuis of op locatie is dat er rekening wordt gehouden met alle afstanden waarop u kijkt in uw dagelijkse omgeving. Heeft u bijvoorbeeld zichtklachten tijdens het televisie kijken, lezen op uw computerscherm of met het fijnere werk tijdens uw hobby? Dan wordt de juiste afstand gemeten en gaan we samen op zoek naar de best mogelijke oplossing.

De opticien brengt een professionele oogmeting en eerlijk bril advies naar u toe. Ontdek het gemak van persoonlijke oogservice thuis, geleverd met zorg en expertise.

Blijkt dat een verwijzing voor de specialist nodig is, dan zorgt de opticien voor een verwijzing voor uw huisarts. Daarnaast krijgt u advies op maat voor eventuele vergoeding van uw zorgverzekering en wordt de declaratie rechtstreeks verzorgd.

Informatie of contact
Voor meer informatie kunt u rechtstreeks bellen met de opticien: T. 06 83337567 of bekijk de website: www.vandebrillen.nl

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer