Opticien aan huis

Kijk op goed zicht

Ervaar het gemak van de Eye Wish opticiens bij u thuis of op het werk.

Wij zijn dé opticien voor iedereen die beter wil zien én zichzelf wil laten zien. Wat u wensen ook zijn, wij hebben de perfecte bril, die lekker zit, waarmee u goed en comfortabel ziet.

Niet in de gelegenheid om één van onze winkels te bezoeken? Geen probleem, dan komen we toch gewoon bij u langs? Waar en wanneer u het beste uitkomt!
Maak een afspraak

Blijkt dat een verwijzing voor de specialist nodig is, dan zorgt de opticien voor een verwijzing voor uw huisarts. Daarnaast krijgt u advies op maat voor eventuele vergoeding van uw zorgverzekering en wordt de declaratie rechtstreeks verzorgd.

Informatie of contact?

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?
Bel met T. 06 25307405. Bekijk de website op: www.eyewish.nl/mobiele-opticiens

Voordeel Leden van ZorgAccent
U ontvangt 50 % korting op een oogmeting thuis t.w.v. € 50,00. Krijgt u geen vergoeding van uw zorgverzekering dan ontvangt u zorgkorting voor een enkelvoudige bril is dat € 60,00 voor een multivocale bril is dat € 120,00.

Winkelaanbieding: Bij aankoop van een bril krijgt u een standaard bril gratis. Vraag naar de voorwaarden aan de opticien.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer