Audicien: Oog voor oren

Heeft u problemen met uw gehoor? De audicien komt thuis voor een gehoortest en advies op maat!

Hoort u de laatste tijd wat minder? Bent u toe aan nieuwe hoortoestellen? Oog voor Oren komt aan huis voor een adviesgesprek, gehoortest, en het aanpassen van hoortoestellen. U kunt ervoor kiezen om aan huis bezocht te worden, een vestiging te bezoeken of online service te genieten.

Oog voor Oren biedt keuze uit bijna 700 A-merk hoortoestellen. Zo is er altijd een geschikt hoortoestel voor u te kiezen. We werken samen met alle zorgverzekeraars. Wanneer u een hoortoestel heeft gekozen dan geldt er altijd een vrijblijvende en kosteloze proefperiode van zestig dagen.

Op onze website: www.oogvoororen.nl zijn alle prijzen en specificaties van alle A-merk hoortoestellen te vinden. 

 

Anna (63) verteld over haar ervaring bij de aanschaf van haar hoortoestellen bij Oogvoororen.nl

‘Toen Anna merkte dat haar gehoor steeds verder verslechterde werd het tijd hier iets aan te doen. Toch duurde het stiekem toch wat langer dan gedacht. Eerst probeerde ze er slimmer mee om te gaan maar uiteindelijk was de stap naar een hoortoestel de goede weg. Via ZorgAccent kwam Anna bij Oog voor Oren uit en heeft een afspraak gemaakt. Een opluchting om uiteindelijk toch de stap te nemen want de hulp van een audicien was toch wel erg welkom. Ook fijn dat de audicien kosteloos aan huis komt. Samen thuis hebben we de keuze gemaakt voor een hoortoestel om uit te proberen. Na de proefperiode heb ik de toestellen aangeschaft en kijk nu met plezier tevevisie en hoor ik goed’. Ben erg blij met de snelle en deskundige hulp!

Filmpje Oog voor oren: https://www.youtube.com/watch?v=4x9eLCK1xtU 

Vergoeding zorgverzekeraars
De vergoedingen wisselen per zorgverzekeraar en per ‘zorgcategorie’. Maar wanneer u aanvullend verzekerd bent dan kunnen beide hoortoestellen gratis zijn.Vraag naar de mogelijkheden!

Als Zorgaccent-PLUS lid ontvangt u bij de aanschaf van een hoortoestel

 • €50 korting per toestel op toestellen zonder vergoeding.
 • Geen voorrijkosten aan ZorgAccent-leden
 • 10% korting op randapparatuur (opladers uitgezonderd).

Contact
T. 085 4863743. Wilt u een gratis huisbezoek? Stuur een mail naar info@oogvoororen.nl

Bent u nog geen lid van ZorgAccent PLUS?
U kunt lid worden via deze website ZorgAccent PLUS/ lid worden. U vult het formulier in en klikt op versturen. U kunt lid worden voor €16,00 per jaar. Vermeld de reden van lidmaatschap en u ontvangt het ZorgAccent voordeel bij de Audicien aan huis.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer