Maaltijden aan huis bezorgd

De warme en koelverse maaltijden aan huis is gemakkelijk, veelzijdig en erg lekker!

ZorgAccent heeft een samenwerking met het Streekfornuus voor warme maaltijden en met Maaltijd Thuis voor de koelverse maaltijden. U wilt lekker en verantwoord eten. Maar misschien hebt u niet elke dag zin om te koken of wordt dit lastig voor u en wilt u gemak aan huis. We houden rekening met uw wensen, zoals glutenvrij, lactosebeperkt en vegetarische maaltijden is mogelijk! Er is elke week veel keuze en veel variatie aan maaltijden. De maaltijden worden met aandacht bereid en met liefde gebracht!

Warme maaltijden van het Streekfornuus 
De warme maaltijden worden warm aan huis bezorgd en 5 keer per week bezorgd. Het Streekfornuus heeft afspraken gemaakt met een aantal welzijnsorganisatie bij u uit de buurt. Volgens afspraak worden de maaltijden aan huis bezorgd door een vaste bezorger.
U betaalt geen voorrijkosten.

Koelverse maaltijden van Maaltijd Thuis
De koks van Maaltijd Thuis ontwikkelen dagelijks met zorg smakelijke én voedzame maaltijden, bereid met verse ingrediënten van het seizoen. Hierbij houden ze rekening met uw dieetwensen. De maaltijden worden wekelijks, op een vaste dag, persoonlijk bij u aan huis bezorgd door uw vaste bezorger. Zo leert u Maaltijd Thuis goed kennen en zij u. Uw bezorger kan de maaltijden, indien u dat wenst, in de koelkast plaatsen of hulp bieden bij het plaatsen van een bestelling. Ze doen graag dat extra stapje.  U kunt telefonisch en online bestellen: Op de online menukaart staan soepen, toetjes, en 7 keuzemenu’s, maar ook bijgerechten zoals salades. U bestelt minimaal 4 maaltijden per week

Vaste klant Nelly van de Maaltijd Thuis:
“Ik geniet van lekker eten dat door mijn eigen bezorger wordt gebracht. Hij is heel behulpzaam.”

Wat kost het?
Informeer bij het Streekfornuus en Maaltijd Thuis naar de kosten van de verschillende maaltijden.

Informatie of aanmelden?
1. Streekfornuus: Neem contact op met T. 0546 702 073 of stel uw vraag per mail: info@hetstreekfornuus.nl

2. Maaltijd Thuis: Bestel telefonisch  via T. 0888 101010 of online via http://www.maaltijdthuis.nl
Proefpakket met ledenkorting uitproberen? Maaltijd Thuis biedt u de gelegenheid om vrijblijvend een aantal lekkere maaltijden te proberen: Bestel nu 4 maaltijden voor maar €24,-, op vertoon van u ledenpas of lidnummer van ZorgAccent PLUS.
website: https://www.maaltijdthuis.nl/proefpakket

Lid worden? U ontvangt meteen het proefpakket. www.zorgaccent.nl/zorgaccent-plus/lidworden 

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer