Nieuw: Veilig en sneller keuren bij afsprakenbureau rijbewijskeuringsarts

U wilt graag mobiel blijven zolang het mogelijk is en u heeft een medische keuring nodig voor het verlengen van uw rijbewijs? Wij helpen en ondersteunen u graag! ZorgAccent heeft een samenwerking met de rijbewijskeuringsarts die de medische rijbewijskeuringen deskundig en veilig verzorgd.

Door de coronapandemie zijn we creatiever geworden om uw gewenste afspraak efficiënter en sneller in te plannen. Sinds kort is er een nieuw online afsprakenbureau geopend.

U kunt zelf een afspraak maken voor een keuring via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nl
of bel rechtstreeks met het afsprakenbureau T. 085 018 08 00. De locaties en de mobiele rijbewijskeuringsbus zijn coronaproof. Er wordt spreekuur gehouden op locaties van ZorgAccent in Almelo, Hellendoorn, Nijverdal, Rijssen en Wierden. Indien u vragen heeft stuur dan een mail naar: afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl

Maak tijdig een afspraak voor uw rijbewijskeuring! Het beoordelen en goedkeuring bij het CBR kan enkele maanden duren!

Wanneer medisch keuren voor standaard en groot rijbewijs?
Een medische herkeuring is nodig wanneer uw gezondheidstoestand is gewijzigd door medische klachten zoals slechter zien of bij diabetes. Ook heeft u een medische keuring nodig voor verlenging van uw rijbewijs omdat u 75 jaar bent geworden. Een herkeuring is tevens nodig voor een groot rijbewijs, zoals het rijden van een bus of vrachtwagen.

Kosten rijbewijskeuringen (tarief per 1 juli 2021)
Kosten voor een keuring van een standaard rijbewijs voor 75 jaar en ouder zijn € 55,00, voor
een groot rijbewijs tot 75 jaar zijn de kosten € 75,00. Leden van ZorgAccentPLUS ontvangen € 10,00 korting op de keuringen. Let op nog meer korting; bij het boeken van een afspraak online volgt er een boekingskorting van 5% (= € 2,25 en respectievelijk € 3,25 korting).

Lid worden van ZorgAccent PLUS om in aanmerking te komen voor de korting? Aanmelden is mogelijk via de website: www.zorgaccent.nl/zorgaccent-plus/lidworden

Rijbewijskeuring_dame

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer