Huishoudelijke zorg en hulp

Huishoudelijke hulp in verschillende gemeenten snel geregeld

Heeft u zorg nodig en bent u op zoek naar huishoudhulp? ZorgAccent kijkt met u en uw naasten, welke hulp en ondersteuning het beste bij u past. In verschillende gemeenten bieden we uiteenlopende diensten en zorg aan huis. Denk daarbij aan wijkverpleging, hulp in de huishouding en thuisbegeleiding. Zo kunt u langer thuis blijven wonen.

Huishoudelijke hulp nodig?

Als u huishoudelijke hulp nodig heeft, dan vraagt u dat aan bij het zorgloket van de gemeente waarin u woont. Maakt u gebruik van ‘Zorg in natura’, dan is het mogelijk om te kiezen voor ZorgAccent Huishoudelijke Hulp. Met een huishoudelijk pakket betaalt u een eigen bijdrage aan het Centraal Administratie Kantoor (CAK) in Den Haag. Zij stellen de hoogte van uw bijdrage vast.

 

Huishoudhulp na aanvraag bij de gemeente

Om in aanmerking te komen voor huishoudelijke hulp van ZorgAccent, meldt u zich in eerste instantie bij de gemeente waarin u woont. Bijvoorbeeld:

 • Hellendoorn
 • Twenterand
 • Rijssen-Holten
 • Wierden-Enter

 

Eenvoudig aanmelden voor huishoudelijk hulp

Als het zorgloket van de gemeente waarin u woont, besluit om u huishoudelijke hulp toe te wijzen, en u kiest voor ZorgAccent, dan hoeft u verder niets te doen. Wij krijgen uw gegevens door van het zorgloket en nemen contact met u op.

 

Vragen of meer informatie over huishoudelijk zorg?

Vragen over huishoudelijke hulp? Neem dan telefonisch contact met ons op via T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar) of stel uw vraag via de mail.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer