Zoeken
Lees voor

Huishoudelijke zorg en hulp

Huishoudelijke zorg in verschillende gemeenten snel geregeld.

Heeft u huishoudelijke zorg nodig en bent u op zoek naar huishoudhulp? ZorgAccent kijkt samen met u en uw naasten, welke hulp en ondersteuning het beste bij u past. In verschillende gemeenten bieden we uiteenlopende diensten en zorg aan huis. Denk daarbij aan wijkverpleging, hulp in de huishouding en thuisbegeleiding. Zo kunt u langer thuis blijven wonen.

Huishoudelijke zorg en hulp nodig?

Als u huishoudelijke zorg nodig heeft, dan vraagt u dat aan bij het zorgloket van de gemeente waarin u woont. Maakt u gebruik van ‘Zorg in natura’, dan is het mogelijk om te kiezen voor ZorgAccent Huishoudelijke Hulp. Met een huishoudelijk pakket betaalt u een eigen bijdrage aan het Centraal Administratie Kantoor (CAK) in Den Haag. Zij stellen de hoogte van uw bijdrage vast.

 

Huishoudhulp na aanvraag bij de gemeente

Om in aanmerking te komen voor huishoudhulp van ZorgAccent, meldt u zich in eerste instantie bij de gemeente waarin u woont. Bijvoorbeeld:

  • Hellendoorn
  • Twenterand
  • Rijssen-Holten
  • Wierden-Enter

 

Eenvoudig aanmelden voor huishoudhulp

Als het zorgloket van de gemeente waarin u woont, besluit om u huishoudelijke hulp toe te wijzen, en u kiest voor ZorgAccent, dan hoeft u verder niets te doen. Wij krijgen uw gegevens door van het zorgloket en nemen contact met u op.

 

Vragen of meer informatie over huishoudelijk zorg?

Vragen over huishoudelijke zorg? Neem dan telefonisch contact met ons op via T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar) of stel uw vraag via de mail.

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer