Huishoudelijke Hulp Thuiszorg (huishoudhulp)

Bent u op zoek naar professionele huishoudhulp in de regio Noord West Twente & Salland? ZorgAccent helpt u uitstekend!

Onze toegewijde Huishoudelijke Hulpen van ZorgAccent staan voor u klaar wanneer u niet meer in staat bent om uw huishoudelijke taken zelf uit te voeren. Met onze ondersteuning kunt u zo lang mogelijk comfortabel blijven wonen in uw eigen huis. Bij ZorgAccent Huishoudelijk hulp begrijpen we het belang van uw wensen en maken we samen met u afspraken die daarop aansluiten.

Wij bieden huishoudhulp aan in verschillende gemeenten:

 • Hellendoorn
 • Twenterand
 • Rijssen-Holten
 • Wierden
 • Almelo

Woont u in Rijssen-Holten? Dan kunt u direct contact opnemen met ZorgAccent.

Voor de andere gemeenten raden wij u aan om contact op te nemen met het zorgloket van uw eigen gemeente voor het aanvragen van huishoudelijke hulp. Wanneer het zorgloket u hulp in de huishouding toewijst, kiest u meteen voor ZorgAccent Huishoudelijk hulp. Geen verdere moeite nodig, wij ontvangen uw gegevens rechtstreeks van het zorgloket en nemen vervolgens contact met u op.

Heeft u meer ondersteuning dan huishoudelijk hulp met thuiszorg nodig?

Denk dan eens aan:

 • ZorgAccent Wijkverpleging: Onze wijkteams bevinden zich bij u in de buurt en bieden graag hulp.
 • Thuisbegeleiding ZorgAccent: Een thuisbegeleider werkt samen met u aan knelpunten en bouwt voort op wat goed gaat.
 • Gemaksservices: Geniet van diensten zoals een tuinman, klusjesman, was- en strijkservice, pedicure aan huis, kapper aan huis en nog veel meer!
 • ZorgAccent PLUS: Profiteer van gratis uitleen van hulpmiddelen en kortingen op onder andere zorgverzekeringen, gemaksservices, cursussen en ontspanning.

Vragen of meer informatie?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze huishoudelijke hulp? Aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen via T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar) of stuur uw vraag naar huishouding@zorgaccent.nl. We staan klaar om u verder te helpen!

 

huishoudhulp

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer