ZorgAccent PLUS voor uw welzijn thuis

Lid worden of iemand anders lid maken van ZorgAccent PLUS?

Helpende hand
ZorgAccent PLUS is er voor u als u ondersteuning of informatie en vragen heeft over uw welzijn thuis. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld of uit het ziekenhuis komt na een operatie. Een zieke thuis helpt of gewoon voor een luisterend oor zijn we er voor u. Als het leven even tegenzit en u behoefte heeft aan gezelligheid en ontspanning. Zodat u met een kleine ondersteuning van de gemaksservices of hulpmiddelen of gewoon een helpende hand bent geholpen om prettig en veilig thuis te blijven wonen. ZorgAccent PLUS helpt u verder en regelt het voor u!

Ondersteuning mantelzorger en ontspanning

Voor kleine huishoudelijke en persoonlijke ondersteuning kunt u gebruikmaken van de glazenwasser, maaltijdservice, pedicure, kapper, opticien, reparatieservice en hulpmiddelengebruik aan huis en nog meer… services voor uw gemak en comfort.

Wilt u een avondje gezellig ontspannen? Dat kan! We organiseren in samenwerking met vier theaters Theater met een toefje zorg. Een gezellig avondje uit met interessante onderwerpen over zorg en welzijn in het Theater. Ook is er aandacht voor sport en bewegen en zijn er voorlichtingsbijeenkomsten ter ondersteuning voor mantelzorgers. We geven u als mantelzorger graag handvatten met betrekking tot de zorgverlening thuis in de bijeenkomst: zorgen voor elkaar. In deze bijeenkomst krijgt u als mantelzorger uitleg en hulp bij tiltechnieken, informatie over vergoedingen van de zorg en uitleg over hulpmiddelen  in de thuissituatie.

 

Loophulpmiddelen gratis lenen
Wij werken samen met betrouwbare en professionele dienstverleners. Een lidmaatschap kost €16,00 per gezin en per kalenderjaar. Als lid kunt u de loophulpmiddelen 26 weken gratis lenen bij de Medipoint Thuiszorgwinkels in heel Nederland! (Op vertoon van uw ZorgAccent PAS). Daarnaast ontvangt u voordelen en korting bij de dienstverleners waar ZorgAccent een samenwerking meeheeft! Uw lidmaatschap heeft u snel terug verdiend!

U kunt meteen lid worden via onderstaande machtigingsformulier op deze pagina. U machtigt hierbij ZorgAccent om tot wederopzegging de contributie voor het lidmaatschap per kalenderjaar van uw bank- of girorekening af te schrijven.

Heeft u een naamwijziging of adreswijziging of een andere wijziging? Geef het meteen aan ons door via bijgaande link wijzigingskaart ZorgAccent PLUS.
Meer informatie over uw ZorgAccent PAS met persoonlijk lidmaatschapsnummer vind u hier.

Heeft u een wens voor een services aan huis of bijeenkomst op maat? Laat het ons weten en we gaan graag met u in gesprek voor de mogelijkheden.

Bent u geen lid?

Ook als u geen lid bent van ZorgAccent PLUS, kunt u gebuik maken van onze services en diensten maar dan ontvangt u geen voordeel en kortingen. Ook kunt u de loophulpmiddelen niet gratis lenen!

kaart

Zorg nodig?

Zoek naar een
vestiging bij u
in de buurt.

Contact

ZorgAccent
Postbus 226
7600 AE Almelo

Zorg bij u in de buurt 0900 0678 info@zorgaccent.nl

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaart nederland zorgaccent beoordeling
  ZorgAccent fietser