Lid worden van ZorgAccent PLUS of iemand anders lid maken?

Dat betekend gratis lenen van loophulpmiddelen voor 26 weken!

 

Ondersteuning of een helpende hand waar nodig is…
ZorgAccent PLUS is er voor u als u ondersteuning nodig heeft thuis of informatie en vragen heeft over uw welzijn thuis. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld of uit het ziekenhuis komt na een operatie. Een zieke thuis helpt of gewoon voor een luisterend oor! Als het leven even tegenzit en u behoefte heeft aan gezelligheid en ontspanning. Zodat u met een kleine ondersteuning van de gemaksservices aan huis of het gebruik van een hulpmiddel prettig en veilig thuis kunt blijven wonen. ZorgAccent PLUS helpt u verder en geeft ondersteuning zoals u het wenst!

Voor kleine huishoudelijke en persoonlijke ondersteuning kunt u gebruikmaken van de glazenwasser, opticien, pedicure, kapper, schoenreparatie,  reparatieservice en hulpmiddelengebruik thuis. Bekijk de link: services voor uw gemak en comfort.

Slimme hulpmiddelen
Heeft u thuis een hulpmiddel nodig ter ondersteuning bij de zorgtaken van uw partner? Zoals een tillift of douchestoel? Of wilt u meer weten over ‘slimme’ digitale hulpmiddelen in de zorg?  zoals videobellen met de Memory Lane of  het ‘slimme’ medicijndoosje uitproberen? Meer informatie en advies over zorgtechnologie thuis?. Vraag advies bij de kennisdragers van ZorgAccent. Bel met T. 06 55698221 of met Reina de lange van ZorgAccent PLUS t. 06 10002208. Bekijk voor inspiratie ook de website: https://www.zorgaccent.nl/zorgtechnologie-in-tijden-van-de-coronacrisis/

Ontspanning en gezelligheid
Wilt u een avondje gezellig ontspannen? Dat kan! We organiseren in samenwerking met vier theaters Theater met een toefje zorg. Een gezellig avondje uit met interessante onderwerpen over zorg en welzijn in het Theater. Ook is er aandacht voor sport en bewegen en zijn er voorlichtingsbijeenkomsten ter ondersteuning voor mantelzorgers. We geven u als mantelzorger handvatten en advies met betrekking tot de zorgverlening thuis in de bijeenkomst: zorgen voor elkaar. In deze bijeenkomst krijgt u als mantelzorger uitleg en hulp bij tiltechnieken, informatie over vergoedingen van de zorg en uitleg over hulpmiddelen  in de thuissituatie.

Korting bij Univé, Menzis en Zilveren Kruis 
Leden van ZorgAccent PLUS hebben een streepje voor! Met verschillende samenwerkingspartners maken we afspraken voor een leden zorgcollectief korting.
Bij de zorgverzekering van Univé, Menzis en Zilveren Kruis ontvangt u korting op de basis en aanvullende verzekering. Bij Univé krijgt u het lidmaatschap van ZorgAccent a € 16,50 retour bij het afsluiten van een collectieve verzekering. https://www.zorgaccent.nl/zorgaccent-plus/zorgverzekering

Wilt u meer weten over mantelzorgondersteuning ? informeer bij uw zorgverzekeraar!

 

 

Loophulpmiddelen gratis lenen
Wij werken samen met betrouwbare en professionele dienstverleners. Een lidmaatschap kost €16,00 per gezin en per kalenderjaar. Als lid kunt u de loophulpmiddelen 26 weken gratis lenen bij de Medipoint Thuiszorgwinkels in heel Nederland! (Op vertoon van uw ZorgAccent PAS). Daarnaast ontvangt u voordelen en korting bij de dienstverleners waar ZorgAccent een samenwerking meeheeft! Uw lidmaatschap heeft u snel terug verdiend!

U kunt meteen lid worden via onderstaande machtigingsformulier op deze pagina. U machtigt hierbij ZorgAccent om tot wederopzegging de contributie voor het lidmaatschap per kalenderjaar van uw bank- of girorekening af te schrijven.

Heeft u een naamwijziging of adreswijziging of een andere wijziging? Geef het meteen aan ons door via bijgaande link wijzigingskaart ZorgAccent PLUS.
Meer informatie over uw ZorgAccent PAS met persoonlijk lidmaatschapsnummer vind u hier.

Wens kenbaar maken
Heeft u een wens voor een services aan huis of bijeenkomst op maat? Laat het ons weten en we gaan graag met u in gesprek voor de mogelijkheden. Neem contact op met Reina de Lange Bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag op T. 06 10002208.

Bent u geen lid?

Ook als u geen lid bent van ZorgAccent PLUS, kunt u gebruik maken van onze services en diensten maar dan ontvangt u geen voordeel en kortingen. Ook kunt u de loophulpmiddelen niet gratis lenen!

kaart

Zorg nodig?

Zoek naar een
vestiging bij u
in de buurt.

Contact

ZorgAccent
Postbus 226
7600 AE Almelo

Zorg bij u in de buurt 0900 0678 info@zorgaccent.nl

    Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

    ZorgAccent fietser