Lidmaatschap ZorgAccent PLUS

Lid worden of iemand anders lid maken van ZorgAccent PLUS. Wordt u lid vanaf 1 oktober 2020, dan betaalt u pas vanaf 2021!

ZorgAccent PLUS is er voor u als u hulp en ondersteuning kunt gebruiken. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld. Een zieke helpt of zelf ziek thuis ligt. Net uit het ziekenhuis bent gekomen na een operatie. Of als het leven gewoon even tegenzit en u behoefte heeft aan gezelligheid en ontspanning. Zodat u met een kleine ondersteuning en met de gemaksservices aan huis prettig en veilig kunt blijven wonen. ZorgAccent PLUS helpt u verder en regelt het voor u!

Loophulpmiddelen gratis lenen
Wij werken samen met betrouwbare en professionele dienstverleners. Een lidmaatschap kost €16,00 per gezin en per kalenderjaar. Als lid kunt u de loophulpmiddelen 26 weken gratis lenen bij de Medipoint Thuiszorgwinkels in heel Nederland! (Op vertoon van uw ZorgAccent PAS). Daarnaast ontvangt u voordelen en korting bij de dienstverleners waar ZorgAccent een samenwerking meeheeft! Uw lidmaatschap heeft u snel terug verdiend!

U kunt meteen lid worden via onderstaande machtigingsformulier op deze pagina. U machtigd hierbij ZorgAccent om tot wederopzegging de contributie voor het lidmaatschap per kalenderjaar van uw bank- of girorekening af te schrijven.

Heeft u een naamwijziging of adreswijziging of een andere wijziging? Geef het meteen aan ons door via bijgaande link wijzigingskaart ZorgAccent PLUS.
Meer informatie over uw ZorgAccent PAS met persoonlijk lidmaatschapsnummer vind u hier.

Ondersteuning en Ontspanning

Voor kleine huishoudelijke en persoonlijke ondersteuning kunt u gebruikmaken van de glazenwasser, maaltijdservice, pedicure en kapper aan huis en nog meer… services voor uw gemak en comfort.

Wilt u een avondje gezellig ontspannen? Dat kan! We organiseren in samenwerking met vier theaters Theater met een toefje zorg. Een gezellig avondje uit met interessante onderwerpen over zorg en welzijn in het Theater. Ook is er aandacht voor sport en bewegen en zijn er voorlichtingsbijeenkomsten ter ondersteuning voor mantelzorgers. We geven u als mantelzorger graag handvatten met betrekking tot de zorgverlening thuis in de voorlichtingvbijeenkomst: zorgen voor elkaar. In deze voorlichtingbijeenkomst krijgt u als mantelzorger uitleg en hulp bij tiltechnieken, informatie over vergoedingen zorg en uitleg over hulpmiddelen in de thuissituatie.

Heeft u een wens voor een services aan huis of bijeenkomst op maat? Laat het ons weten en we gaan graag met u in gesprek voor de mogelijkheden.

Bent u geen lid?

Ook als u geen lid bent van ZorgAccent PLUS, kunt u gebuikmaken van onze services en diensten maar dan ontvangt u geen voordeel en kortingen. Ook kunt u de loophulpmiddelen niet gratis lenen!

kaart

Zorg nodig?

Zoek naar een
vestiging bij u
in de buurt.

Contact

ZorgAccent
Postbus 226
7600 AE Almelo

Zorg bij u in de buurt 0900 0678 info@zorgaccent.nl

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.1

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaart nederland zorgaccent beoordeling
  ZorgAccent fietser