Zoeken
Lees voor

Lidmaatschap ZorgAccent PLUS

Lid worden of iemand anders lid maken van ZorgAccent PLUS

ZorgAccent PLUS is er als u wel wat hulp en ondersteuning kunt gebruiken. Omdat u op leeftijd bent bijvoorbeeld. Een zieke helpt of zelf ziek thuis ligt. Net uit het ziekenhuis bent gekomen na een operatie. Of als het leven gewoon even tegenzit en u behoefte heeft aan gezelligheid en ontspanning. ZorgAccent PLUS helpt u verder en regelt het voor u! Zodat u door kunt met uw leven.

Zelfstandig, veilig en plezierig. Wij werken samen met betrouwbare en professionele dienstverleners. Een lidmaatschap kost maar €16,00 per kalenderjaar en u ontvangt een voordeel of korting bij de dienstverleners waar ZorgAccent mee samenwerkt? Uw lidmaatschap heeft u snel terug verdiend! U kunt meteen lid worden via onderstaande machtigingsformulier op deze pagina. U machtigd hierbij ZorgAccent om tot wederopzegging de contributie voor het lidmaatschap per kalenderjaar van uw bank- of girorekening af te schrijven.

Heeft u een naamwijziging of adreswijziging of een andere wijziging? Geef het meteen aan ons door via bijgaande link wijzigingskaart ZorgAccent PLUS.
Meer informatie over uw ZorgAccent PAS met persoonlijk lidmaatschapsnummer vind u hier.

Bent u geen lid?

Ook als u geen lid bent van ZorgAccent PLUS, kunt u gebuikmaken van onze services en diensten maar dan ontvangt u geen voordeel en kortingen. Ook kunt u de loophulpmiddelen niet gratis lenen!

Ondersteuning en Ontspanning

Voor kleine huishoudelijke en persoonlijke ondersteuning kunt u gebruikmaken van de glazenwasser, tuinvrouw en pedicure en kapper aan huis en nog meer… services voor uw gemak en comfort.

Wilt u een avondje gezellig ontspannen? Dat kan! We organiseren in samenwerking met vijf theaters uit de regio Theater met een toefje zorg. Een gezellig avondje uit met interessante onderwerpen over zorg en welzijn in het Theater. Ook is er aandacht voor sport en bewegen en zijn er voorlichtingsbijeenkomsten ter ondersteuning voor mantelzorgers. We geven u als mantelzorger graag handvatten met betrekking tot de zorgverlening thuis in de voorlichtingvbijeenkomst: zorgen voor elkaar. In deze voorlichtingbijeenkomst krijgt u als mantelzorger uitleg en hulp bij tiltechnieken, informatie over vergoedingen zorg en uitleg over hulpmiddelen in de thuissituatie.

 

Heeft u een wens voor een services aan huis of bijeenkomst op maat? Laat het ons weten en we gaan graag met u in gesprek voor de mogelijkheden.

Lid worden of iemand anders lid maken? Ontvang een handige tas van ZorgAccent

Dat kan door het onderstaande formulier volledig in te vullen en te versturen.
U ontvangt een bevestiging met uw lidnummer per post.

Bent u al lid en wilt u iemand anders lid maken? Dan belonen we dit graag!
Zowel u, als het nieuwe lid ontvangt een handige tas van ZorgAccent!
Deze kunt u makkelijk opvouwen en meenemen.

Vermeld bij – Reden lidmaatschap- u eigen lidmaatschapnummer.

Vul onderstaande formulier in om lid te worden van ZorgAccent Plus.

 

Liever telefonisch
lid worden?

Bel dan 0900 0678 of vul uw naam en
telefoonnummer in zodat wij u kunnen bellen.

ZorgAccent PLUS
Magazine

Lees alles over onze diensten &
verzekeringen in ons vernieuwde
ZorgAccent PLUS magazine.

Mockup Genieten met een vleugje zorg
Download magazine

Of bestel uw gratis exemplaar hier.

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer