Vrijwilliger bij Hospice Noetsele

Vrijwilligers onmisbare schakel in zorg Hospice Noetsele

Naast een coördinator (die tevens ook eindverantwoordelijk is voor de zorg), vier medewerkers (ziekenverzorgenden, verzorgende individuele gezondheidszorg (VIG) en een palliatief verpleegkundige, werken er ongeveer 60 vrijwilligers. Zij zijn een onmisbare schakel in de zorg voor de bewoners van hospice Noetsele. Zij vervullen een grote rol in de dagelijkse persoonlijke en huishoudelijke verzorging.

Ook vrijwilliger worden in Hospice Noetsele?

‘Maar ik heb helemaal geen ervaring in de zorg, kan ik dan wel vrijwilliger bij jullie worden?’ Zeker kan dat! Een zorg of verpleegkundige achtergrond is niet direct noodzakelijk. Als nieuwe vrijwilliger doorloopt u een ruime kennismakingsperiode waarin u wordt begeleid door twee vrijwilligers die hierin geschoold zijn.
U kunt op allerlei vlakken wat betekenen voor onze bewoners die hun laatste levensfase bij ons doorbrengen. Zo zijn er kook- en zorgvrijwilligers, is er een gastheer/gastvrouw die tijdens ochtenduren begeleidt bij het ontbijt en is er een vrijwilliger die de tuin onderhoudt. Samen met u stemmen wij af waarin u ons kunt ondersteunen en hoeveel tijd u hiervoor kunt vrijmaken.

Lees de blogs die vrijwilligers schreven over hun werk in Hospice Noetsele. En bekijk de filmpjes van vrijwilligers onderaan deze pagina door op de polaroids te klikken.

ZorgAccent_Vrijwilligers-044

Aanmelden als vrijwilliger

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden als vrijwilliger bij Hospice Noetsele
   

   Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

   Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

   Medewerker

   Onze cliënten
   waarderen
   ons met een 9.2

   Beoordeel ons op
   Zorgkaart Nederland

   zorgkaartnederland zorgaccent
   kaart locatie footer