Zorg in Hospice Noetsele

24 uur per dag zorg in Hospice Noetsele

In Hospice Noetsele wordt u 24 uur per dag verzorgd. Een coördinator neemt de verpleegkundige zorg voor haar rekening, ondersteund door een team specialisten. De 24 uurs zorg wordt voor een groot deel door geschoolde vrijwilligers gedaan.

rondleiding

Professionele medewerkers nemen de organisatie en verpleegkundige zorg voor hun rekening ondersteund door een team specialisten van ZorgAccent op afroep.

De persoonlijke en huishoudelijke zorg wordt voor een groot deel door geschoolde vrijwilligers gedaan onder begeleiding van de medewerkers, of samen met medewerkers. Deskundigheidsbevordering is een vast terugkerend onderwerp binnen het vrijwilligersbeleid binnen ons hospice om de kwaliteit van zorg op een hoog niveau te houden.

Verpleegkundige zorg

Het professioneel team bestaat uit 1 coördinator en 4 medewerkers (ziekenverzorgende, verzorgende individule gezondheidszorg (VIG), palliatieve verpleegkundige) Het professioneel team is allemaal extra geschoold in palliatieve-terminale zorg.
De verpleegkundige zorg wordt gegeven door het professionele team van het hospice. Het team is 24 uur bereikbaar- en beschikbaar. Ook wordt er gebruik gemaakt van het medisch technisch handeling team (ThoeZ Twente) voor specialistische verpleegkundige zorg.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer