Zoeken
Lees voor

Opname in Hospice Noetsele

Hospice Noetsele biedt plaats aan 4 gasten. Voor verblijf heeft u een indicatie nodig.

Aanmelding voor een opname gebeurt meestal door de huisarts, transferbureaus ziekenhuizen en thuiszorgteams. U en uw naasten kunnen vanzelfsprekend ook contact met ons opnemen voor informatie over ons hospice of een vrijblijvende afspraak maken voor een rondleiding. Wij zijn bereikbaar op tel. (0548) 688 113 of per mail hospice@zorgaccent.nl

Intakegesprek Hospice Noetsele

U heeft een intakegesprek met de coördinator bij opname in het hospice. Soms vindt er voor opname een intakegesprek bij u thuis plaats.  Wie er verder bij dit gesprek aanwezig zijn, kunt u zelf bepalen. Het gesprek heeft vooral als doel nader met elkaar kennis te maken. Wat is er met u aan de hand? Hoe wilt u het liefst verzorgd worden? Wat vindt u belangrijk? Hoe kunnen wij u het zo goed mogelijk naar uw zin maken? Ook kan er stilgestaan worden bij wat het voor u en uw naasten betekent om zo ernstig ziek te zijn. Hospice Noetsele ondersteunt zowel u als uw naasten in dit moeilijke proces.

Wachtlijst

Kunt u niet direct in Hospice Noetsele terecht, dan komt u op een wachtlijst te staan. Wanneer u dat wilt, kunnen we samen met u nadenken welke ondersteuning thuis ter overbrugging nog mogelijk is. De coördinatoren houden regelmatig contact met u.

Kortdurende opname

Sinds 2018 biedt het Hospice Noetsele ook een mogelijkheid voor een kortdurende opname als het thuis even niet meer gaat.
Twee weken met een uitloop naar max drie weken. Tijdens deze kortdurende opname bieden wij observatie, zorg en behandeling zodat u na enkele weken weer terug naar huis kan en daar de zorg weer kan worden voortgezet. 

Hospice-huiskamer

Indicatie

Voor opname in het hospice is een indicatie nodig. Dit kan een ELV-palliatief/terminaal indicatie zijn of een WLZ-indicatie (VV10). Komt u vanuit het ziekenhuis dan regelen de transferbureaus de indicatieaanvraag, komt u van thuis dan regelen de medewerkers van het hospice de juiste indicatie voor u. 

Kosten zorg hospice

Bij een ELV-indicatie worden de kosten vergoed door uw eigen zorgverzekeraar.
Heeft u een WLZ-indicatie dan geldt een eigen bijdrageregeling. Deze bijdrage is inkomensafhankelijk. Informatie hierover kunt u vinden op CAK. 

Hospice Noetsele vraagt verder geen eigen bijdrage.  

Download de folder

 

Bekijk meer

Meer weten over Hospice Noetsele

Lekker even ontspannen in de eigen wellness

Comfortabele kamers

Ook je huisdier is welkom voor een bezoek

Fijn buiten zijn bij Hospice Noetsele

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer