Almelose thuiszorgmedewerkers in gevaar

door cliënten die het coronavirus verzwijgen
Cliënten die niet melden dat ze klachten hebben of die zelfs niet vertellen dat ze corona hebben. Erik Vuurboom, directeur wijkverpleging van ZorgAccent, vermoedt dat ouderen binnen zijn organisatie het coronavirus verzwijgen. Saskia Jongsma-Tiernego (en dus niet Saskia Postma) vertelt dat ze zich soms onveilig voelt.
Saskia Jongsma bij client thuis

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer