Bedankt voor alles!

Voor alle kaarten en attenties

Sinds we onze locaties hebben moeten sluiten voor bezoekers, ontvangen onze bewoners en medewerkers vele blijken van medeleven van ondernemers, familie, noabers en kinderen. Dat varieert van laptops en Ipads tot de meest originele, creatieve uitingen als kaarten, tekeningen en zelfgebakken taarten. Dat doet ons heel erg goed in deze moeilijke tijd. Wij zijn iedereen die aan ons denkt hier ontzettend dankbaar voor.

Namens onze bewoners en medewerkers een heel warm DANKJEWEL!

Op onze facebookpagina posten wij regelmatig deze cadeaus.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer