Bezoek met steun van bedrijfsleven weer welkom op locaties

Nieuw geplaatste bezoekruimtes vanaf 25 mei toegankelijk voor bezoekers.

Sinds het coronavirus rondwaart in de wereld, volgen we binnen ZorgAccent de richtlijnen die vanuit de Nederlandse overheid zijn genomen om verspreiding van het virus in te dammen. Een van de maatregelen die hieruit voortkwam, is het sluiten van onze locaties. Dit heeft enorm veel impact op alle betrokkenen: bewoners, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers. En dat bleef niet onopgemerkt bij de buitenwereld.

Zo werden we benaderd door Goossen Te Pas Bouw, bouwbedrijf Plegt-Vos, Niverplast en bouwbedrijf De Mors die graag met ons meedachten om bezoek op een veilige manier mogelijk te maken. Zij benaderden ons met het aanbod om een of meerdere containers bij onze locaties te plaatsen en deze om te bouwen tot bezoekruimtes. Dit gebeurde door plexiglazen tussenwanden aan te brengen en een extra buitendeur. Elk woonzorgteam heeft met hulp van medewerkers van de technische dienst de ruimtes gezellig ingericht met onder meer een fleurige plantenbak. En natuurlijk is er rekening gehouden met de minder mobiele bewoners: alle units zijn aan de zijde waar de bewoners naar binnen gaan rolstoeltoegankelijk gemaakt. De firma Niverplast plaatste een compleet aangepaste tiny house. Dit was een belangeloze samenwerking tussen Well’camp (levering), Niverplast (heeft het huisje aangepast) en Pultrum (vervoer).

Daar waar het kon zijn ook ruimtes binnen ZorgAccent-locaties ingericht als ontmoetingsruimte.

Alle binnen- en buitenunits zijn voorzien van een spreekverbinding zodat het gesprek voor iedereen duidelijk verstaanbaar is. Alle bezoekruimtes zijn vanaf 25 mei toegankelijk voor bezoekers. Wel op maat en onder strikte voorwaarden: onze medewerkers geven hier graag informatie over.

ZorgAccent waardeert al deze spontaan aangeboden voorzieningen enorm.  Een enorm DANKJEWEL van onze bewoners, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers voor:

@ Goossen Te Pas Bouw

@ Bouwbedrijf Plegt-Vos, Langeveen

@ Bouwbedrijf De Mors, Rijssen

@ Firma Niverplast, Nijverdal

@ Pultrum

@ Well’camp

Met jullie genereuze gebaar maken jullie in deze coronacrisis het verschil voor bewoners, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers.

Bezoekregeling-tiny house.   Bezoekregeling-interieur

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer