Bezoekregeling woonzorglocaties ZorgAccent

op maat!

In de afgelopen weken hebben we binnen de woonzorg van ZorgAccent ervaring opgedaan met faseplan 1 van de bezoekregeling in coronatijd. Bij het opstarten van het bezoek is dit eerst centraal georganiseerd. Wat deze tijd duidelijk heeft gemaakt is, dat er veel meer maatwerk nodig is.

Maatwerk per doelgroep, maatwerk per locatie, maatwerk per team en maatwerk per bewoner.

Nieuwe bezoekregeling: op maat

Na het evalueren van fase 1 met onze zorgteams, familieleden en ook bewoners stellen we nu een nieuwe bezoekregeling op. Deze biedt de komende maanden veel meer mogelijkheden. Onze teams kunnen hierbij als professionals zelf keuzes maken, wel binnen duidelijke kaders.

Het coronavirus is en blijft voorlopig onder ons. Dit betekent dat veiligheid en het voorkomen van besmettingen centraal staat. Bij het opstellen van de nieuwe bezoekregeling wegen we ‘kwaliteit van leven’ en ‘ervoor zorgen dat we de veiligheid zoveel mogelijk waarborgen’, voortdurend af.

Vertrouwen

ZorgAccent gaat uit van vertrouwen…. dit is een zeer belangrijke kernwaarde. Wij geven onze professionals, het vertrouwen dat zij de juiste keuzes maken voor onze bewoners. Maar we vertrouwen er ook op dat familieleden en bewoners zich houden aan de afspraken die het zorgteam met hen maakt.

We weten dat er met bezoekregelingen op maat verschillen ontstaan; onze medewerkers zijn eraan gewend om daar mee om te gaan. Iedere bewoner is uniek en daarom werken we naast individuele begeleidingsplannen ook met individuele bezoekregelingen…. dat is zorg op maat.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer