Breicafé in het Stadskwartier Rijssen

Haak aan en brei mee!

Vanaf maandagmiddag 6 januari 2020 start Breicafé Stadskwartier. Deze zal wekelijks plaatsvinden in het Hangerad, de ontmoetings- en koffieruimte van het Stadskwartier in Rijssen. Het Breicafé is van 14.00 tot 16.00 uur en is een gezamenlijk initiatief van ZorgAccent Dagbesteding Stadskwartier en het Nationaal Ouderen Fonds. Man, vrouw, jong, oud – iedereen is welkom, want hoe meer gezelligheid, hoe beter.

Ook beginnelingen kunnen zich aanmelden. Vrijwilligers en de andere breiers helpen u graag op weg. U hoeft zelf geen patronen mee te nemen. ZorgAccent Dagbesteding Stadskwartier en het Ouderenfonds delen patronen uit voor beginners én gevorderden.

Waarom naar het Breicafé?
Waarom zou u alleen thuis zitten met een breiwerkje op de bank als u ook gezellig samen met andere mensen aan de slag kunt? Het Ouderenfonds organiseert door het hele land breiclubs en vanaf januari samen met ZorgAccent Dagbesteding Stadskwartier in Rijssen. Hier kunnen ouderen én jongeren wekelijks samen breien en haken. Vanzelfsprekend onder het genot van een kopje koffie of thee en goede gesprekken. Door samen te breien of haken bouwen ouderen sociale contacten op. En kunnen jongeren de kneepjes van het breien leren van de oudere deelnemers. Vrijwilligers helpen de ouderen, bijvoorbeeld bij het lezen van de patronen of door het bieden van een vaste hand of een luisterend oor.

Samen breien of meer info?
Lijkt het u leuk om samen te breien in de ontmoetingsruimte van het Stadskwartier? Wekelijks gaan we van 14.00 tot 16.00 uur samen creatief aan de slag in Watermolen 57 in Rijssen. Spreekt u dat aan of wilt u graag eerst meer weten?

Neem dan contact op met Anja Hellwich van ZorgAccent Dagbesteding Stadskwartier, tel (0548) 539707  of  a.hellwich@zorgaccent.nl

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer