Een tegen eenzaamheid

Laat even iets van je horen tijdens jouw vakantie

Velen van ons zijn of gaan deze zomer met vakantie. Er lekker even tussenuit. Dat is heerlijk natuurlijk, maar voor sommige thuisblijvers is het geen makkelijke tijd. Een aanzienlijk deel van alle alleenstaande ouderen in Nederland voelt zich namelijk weleens eenzaam. En als hun naasten op vakantie zijn, wordt dit gevoel vaak nog versterkt.

Een kwart van de alleenstaande 65-plussers verwacht deze zomer minder bezoek te krijgen dan andere zomers.

Kijk op deze pagina wat jij deze zomer kunt doen om eenzaamheid weg te nemen bij ouderen.

Een_tegen_eenzaamheid_vakantie_ZorgAccent

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer