Feestelijke opening van Het Rembrandt, locatie voor revalidatie en herstelzorg in Nijverdal

Op donderdag 28 april van 14.00 -16.00 uur of vrijdag 29 april van 10.30 tot 12.30 uur kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen.

Dinsdagmiddag 26 april is Het Rembrandt, locatie voor revalidatie en herstelzorg in hartje Nijverdal feestelijk geopend. Na mooie openingswoorden van o.a. Ina Kerkdijk, directeur woonzorg van ZorgAccent, Erik Mijnhardt, eigenaar van het gebouw en Aline Poolen, raad van bestuur ZorgAccent, was als laatste de beurt aan buurtbewoner dhr. Krukkert. Naast het bedenken van de naam ‘Het Rembrandt’ heeft hij ook een passend gedicht geschreven over de locatie waar vroeger een school was gevestigd. Na deze voordracht werd door het luiden van een ouderwetse schoolbel, het pand officieel geopend door twee medewerkers van het zorgteam van ZorgAccent.

Komt u een kijkje nemen
Op donderdag 28 april van 14.00 -16.00 uur of vrijdag 29 april van 10.30 tot 12.30 uur kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen.

Verhuizing revalidatieafdeling
ZorgAccent heeft haar revalidatieafdeling verhuisd van woonzorglocatie Krönnenzommer naar Nijverdal. Achter het Medisch Centrum, aan het Rembrandtplein staat nu een prachtig pand voor geriatrische revalidatiezorg en eerstelijns verblijf. Het Rembrandt bestaat uit twee lagen, waarin behalve 36 kamers voor cliënten ook meerdere behandelkamers, werkplekken voor zorgmedewerkers, een gezamenlijke huiskamer en andere faciliteiten zijn opgenomen.

Nauwe samenwerking en regionale functie

Een mooi centraal gelegen gebouw, voor revalidatie- en herstelzorg met een krachtige regionale functie voor kortdurend verblijf. Van hieruit wordt nauw samengewerkt met de ziekenhuizen in Almelo, Deventer, Zwolle en Hardenberg, huisartsen en overige hulpverleners.

ZorgAccent-Opening-Rembrandt-158

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer