Gezocht: Trainees raad van toezicht

Tweejarig traineeship raad van toezicht voor vijf trainees bij vijf organisaties in zorg en welzijn

De vacature sluit op 04-12-2019

Wat ga je doen?

Gezamenlijk bieden vijf zorgorganisaties met een tweejarig traineeship raad van toezicht vijf (jonge) mensen een unieke kans te groeien binnen de wereld van toezichthouden.

Het gaat om de volgende organisaties:

Iedere trainee participeert het eerste jaar in één van de vijf raden van toezicht en heeft het tweede jaar een vervolg bij nog twee raden van toezicht. De trainee neemt volledig deel aan de raden van toezicht zonder uitsluitingen. We dagen de trainee uit om een kritische houding aan te nemen en zo ook bij te dragen aan de beweging in het toezichthouden.

Het traineeship is een leertraject voor zowel de trainees als de zittende raden van toezicht. Collega-trainees en raden van toezicht ontmoeten elkaar, reflecteren en delen verwachtingen en ervaringen gedurende het traject.

Wij faciliteren het traineeship met opleiding, intervisie, mentorschap en een vergoeding.

Sollicitatieproces

Stuur je sollicitatie met motivatie en kort CV naar traineeshiprvt@gmail.com.

De selectie, sollicitatiegesprekken en benoeming vinden plaats door een daartoe gemandateerde kerngroep uit de raden van toezicht van de vijf organisaties.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in Deventer op 16 en 17 januari 2020.

Davenschot100

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer