Horecamedewerkers Kimberley en Dennis werken nu in de zorg: “Leuker dan ik dacht”

"Wat ik nu doe is echt heel leuk. Dat had ik vooraf niet gedacht."
Kimberley Schutte verliet de zorgsector ongeveer een jaar geleden voor een baan in de horeca. “Ik ben er even uit geweest omdat ik op dat moment niet zo goed wist wat ik wilde. Daarom dat uitstapje naar de horeca.” Op de Covid-afdeling van ZorgAccent in Almelo verzorgen Kimberley en haar collega’s de mensen die er liggen.
Dennis Boddeman verruilde de tap van Proeflokaal België voor de huiskamer van woonzorgcentrum De Hofkamp. “Ik houd me vooral bezig met oudere mensen”, vertelt hij. “Ik schenk koffie en thee voor ze in. Het werk heeft hem aangenaam verrast. Hij twijfelt zelfs of hij terug wil naar het café als dat straks weer kan. “Wat ik nu doe is echt heel leuk. Dat had ik vooraf niet gedacht. Het is heel anders dan ik mezelf had voorgesteld. Het is vooral heel erg dankbaar werk.”
ZorgAccent Dennis Boddeman

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer