Kom naar de vacatureveiling van ZorgAccent op zaterdag 2 april in het ROC Almelo

Bied jij mee??

Werk je graag met mensen, wij hebben mogelijkheden!
Zonder diploma in de zorg beginnen? Wij denken graag met je mee!
Ben je gediplomeerd en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan geven wij daar graag een klap op!

ZorgAccent organiseert op zaterdag 2 april 2022 van 9.30 uur tot 13.00 uur een vacatureveiling in ROC Twente, Almelo. Tijdens deze veiling kun je bieden met jouw competenties op vacatures in de wijkverpleging, woonzorg, huishoudelijk hulp of opleiding. Heb je geboden op een leuke vacature dan kun je meteen kennis maken met het team en ze alle vragen stellen die voor jou van belang zijn. De veiling biedt een diversiteit aan vacatures voor zowel ervaren zorgprofessionals als voor starters met zorgtalent. Op zoek naar een afwisselende, zinvolle baan in de zorg en wil je van betekenis zijn voor hulpbehoevende ouderen? Kom dan vrijblijvend langs bij de veiling en bied mee met jouw talenten. Aanmelden voor deelname is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.eenmaalandermaalzorgaccent.nl

Wat maakt ZorgAccent aantrekkelijk voor zorgprofessionals?
ZorgAccent werkt met zelfsturende zorgteams. Dat wil zeggen; medewerkers hebben, binnen de kaders, alle regelruimte om direct te reageren op een (hulp)vraag van een bewoner (of familie) of cliënt. Ze kennen hun bewoner of cliënt immers het beste en kunnen ondersteunen waar nodig zodat ouderen zelf de regie kunnen houden.
Medewerkers van ZorgAccent zijn trots op hun vak en nemen eigenaarschap over hun eigen werk. ZorgAccent ondersteunt en stimuleert haar medewerkers om zich continue te ontwikkelen in hun vak.

Als veelzijdige zorginstelling biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag- en nacht verzorging, verpleging en begeleiding bij cliënten thuis of in een van de eigen woonzorglocaties. Door te denken in mogelijkheden wordt kwalitatief hoogwaardige en persoonlijke zorg geleverd.  

Bied jij mee??

Eenmaalandermaal_laatsteuiting

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer