Dagbesteding Erve Harmelink

Wees welkom en voel je thuis!

ZorgAccent_hortensia.jpg

Erve Harmelink is een aangepaste boerderij met diverse dagactiviteiten en in februari 2018 gestart met dagopvang. De dagbesteding wordt gerund door Paula Harmelink. Zij heeft 21 jaar als verpleegkundige gewerkt in het Medisch Spectrum Twente, waarvan de laatste 16 jaar op de Spoed Eisende Hulp. Een boeiende en leerzame afdeling waar zij met veel plezier nog enkele dagen per week werkzaam is.

Ondanks het plezier in haar werk binnen het ziekenhuis begon er iets te knagen. Paula wilde meer betekenen voor de oudere medemens en naasten. Want voor de hulpbehoevende ouderen en mantelzorgers is het een hele uitdaging om een goede en respectvolle dagbesteding te hebben waar iedereen achter kan staan.

 

ZorgAccent_roze_bloem_bij

Paula: ‘Het doel is samen met collega’s en vrijwilligers zinvolle dagbesteding te bieden. Samen met u en uw familie en/of mantelzorger bespreken we waar uw interesses liggen.  We kijken naar uw mogelijkheden en niet naar uw beperkingen. Wij zijn van mening dat we op deze manier het beste uit de persoon halen en samen tot een mooie zinvolle invulling van de dag komen. Ieder op zijn of haar eigen manier. Iedereen die Erve Harmelink bezoekt, cliënt, vrijwilliger of werknemer moet zich welkom en thuis voelen.  Alleen op deze manier creëren we een prettige en gezellig sfeer die eenieder ten goede komt.’

Neem een kijkje op de website van Erve Harmelink en mocht u vragen hebben naar aanleiding van het lezen van deze informatie neem geheel vrijblijvend contact ze op!

Openingstijden:

Telefoon dagzorg: (0546) 22 03 62 bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer