Dagbesteding het Vertier

Dagbesteding het Vertier is laagdrempelig en biedt dagbesteding op maat

ZorgAccent_het_Vertier

Als u thuis woont wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig zijn. Een dagbesteding buitenshuis kan uitkomst bieden. Welke activiteiten u gaat doen hangt van uzelf af, van uw situatie en van uw interesses. U maakt bovendien kennis met anderen die in een soortgelijke situatie verkeren.

ZorgAccent_Dagbesteding_bewegen

Wat houdt dagbesteding in?

het Vertier biedt u de mogelijkheid om op een zinvolle wijze uw dag in te vullen. Wij vinden het van groot belang dat u zich prettig en thuis voelt bij ons. Naast groepsactitiviteien is er ook de mogelijkheid voor individuele activiteiten en begeleiding bij specifieke problemen. U kunt deelnemen aan activiteiten waarbij de nadruk ligt op instandhouding of verbetering van uw (gezondheids)situatie, zowel op geestelijk als lichamelijk gebied. Tussen de middag eten we gezamenlijk een maaltijd. Waar nodig bieden wij assistentie bij persoonlijke verzorging.

Voor wie?
het Vertier richt zich op ouderen met geheugen-, somatische en psychische beperkingen uit de gemeente Hellendoorn.

het Vertier

• biedt dagbesteding op maat
• is laagdrempelig en toegankelijk
• biedt een beschermde en veilige omgeving
• brengt verbinding & participatie
• helpt u om uw sociale contacten te onderhouden
• helpt u actief te blijven
• ondersteunt bij het onderhouden van uw vaardigheden

 

Beschikking (indicatie) nodig
Voor dagbesteding is een beschikking nodig van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). U kunt hiervoor terecht bij het WMO loket of zorginformatiepunt in uw gemeente. Uw team wijkverpleging van ZorgAccent kan u meer informatie geven en de indicatie voor u aanvragen.

Deelnemen aan activiteiten of gezellig mee-eten?
Bij het Vertier bent u ook zonder indicatie welkom om deel te nemen aan activiteiten of om mee te eten. Wij vragen voor de activiteiten en de maaltijd slechts een kleine vergoeding. En natuurlijk bent u ook op andere momenten welkom om de sfeer te proeven. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Wilt u meer informatie over dagbesteding in Nijverdal?
Wilt u weten wat het Vertier voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 0900 0678 of mail naar dagbesteding.hetvertier@zorgaccent.nl

Waar wilt u graag meer over weten?

Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

Cliënt

Onze cliënten
waarderen
ons met een 9.0

Beoordeel ons op
Zorgkaart Nederland

zorgkaartnederland zorgaccent
kaart locatie footer