Dagbesteding het Vertier in Nijverdal

Dagbesteding het Vertier is laagdrempelig en biedt dagbesteding op maat

ZorgAccent_het_Vertier

Als u thuis woont wilt u natuurlijk zo lang mogelijk zelfstandig zijn. Een dagbesteding buitenshuis kan uitkomst bieden. Welke activiteiten u gaat doen hangt van uzelf af, van uw situatie en van uw interesses. U maakt bovendien kennis met anderen die in een soortgelijke situatie verkeren.

ZorgAccent_Dagbesteding_bewegen

Dagbesteding in Nijverdal, wat houdt dat in?

Het Vertier in Nijverdal biedt dagbesteding voor ouderen met geheugen-somatische en psychische beperkingen uit de gemeente Hellendoorn. Door de centrale ligging bij het Kulthurhus, is het Vertier makkelijk bereikbaar. We organiseren hier activiteiten die aansluiten bij uw persoonlijke interesses. Van breicafé, spelletjesmiddag, beweegactiviteit tot bingo en een themamiddag. We bieden (naast groepsactiviteiten) ook individuele activiteiten en begeleiding en zo de mogelijkheid om op een zinvolle wijze uw dag in te vullen.

U kunt deelnemen aan activiteiten waarbij de nadruk ligt op instandhouding of verbetering van uw (gezondheids)situatie, zowel op geestelijk als lichamelijk gebied.

Supermarkt om de hoek
Houdt u ervan om gezellig even een paar boodschappen te doen met een van onze begeleiders. De supermarkt en drogist zijn om de hoek bij Het Vertier. Daar gaan we graag even met u naartoe. Ook de kapper en de fysio zijn op loopafstand. En als u wilt is het mogelijk om aan te sluiten bij activiteiten die de wijkvereniging organiseert.

Bij Het Vertier bieden we tussen de middag een maaltijd tegen vergoeding. Waar nodig bieden wij assistentie bij persoonlijke verzorging en komt de wijkverpleging indien nodig langs voor uw medicatie.

Voor wie?
Het Vertier richt zich op ouderen met geheugen-, somatische en psychische beperkingen uit de gemeente Hellendoorn.

Het Vertier

• biedt dagbesteding op maat
• is laagdrempelig en toegankelijk
• biedt een beschermde en veilige omgeving
• brengt verbinding & participatie
• helpt u om uw sociale contacten te onderhouden
• helpt u actief te blijven
• ondersteunt bij het onderhouden van uw vaardigheden

Deelnemen aan activiteiten of gezellig mee-eten?
Bij het Vertier bent u ook zonder indicatie welkom om deel te nemen aan activiteiten of om mee te eten. Wij vragen voor de activiteiten en de maaltijd slechts een kleine vergoeding. En natuurlijk bent u ook op andere momenten welkom om de sfeer te proeven. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Beschikking (indicatie) nodig
Voor dagbesteding is een beschikking nodig van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). U kunt hiervoor terecht bij het WMO loket of zorginformatiepunt in uw gemeente. Uw team wijkverpleging van ZorgAccent kan u meer informatie geven en de indicatie voor u aanvragen.

Wilt u meer informatie over dagbesteding in Nijverdal?
Wilt u weten wat het Vertier voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 06 55 69 85 68 of mail naar dagbesteding.hetvertier@zorgaccent.nl

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer