Huren met zorg en revalidatie in De Koppel Almelo

Thuis in De Koppel

ZorgAccent_Thuis_in_De_Koppel

‘Ik geniet volop van mijn vrijheid en van mijn eigen appartement. Het is rustig en gezellig wonen met het veilige gevoel van zorg dichtbij.’

De Koppel ligt in de wijk De Riet in Almelo. Een van de oudste wijken van Almelo. Een gezellige volksbuurt met een rustig karakter.

Thuis in De Koppel

Wilt u wonen in een beschutte en veilige omgeving waarin u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven functioneren? Dan is Huren met zorg bij De Koppel echt iets voor u. U huurt een (gestoffeerd) appartement. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van aanvullende diensten, zoals een maaltijdvoorziening vanuit ‘t Streekfornuus, een kapper of een fysiotherapeut. Alles mag, niets moet. Wilt u meedoen aan activiteiten? Kom dan naar het Grand Café. Deze is voor de bewoners van De Koppel, maar ook voor omwonenden of neem eens een kijkje bij dagbesteding de Koppel.

Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT) of met een Modulair Pakket Thuis (MPT)

ZorgAccent hecht waarde aan het bevorderen van kleinschalig wonen en diversiteit in het aanbod van zorg thuis.

Logeren

Binnen onze woonzorglocaties kunnen familieleden of naasten, op basis van beschikbaarheid, logeren in ELV-kamers. De kamers zijn ruim opgezet en bedoeld voor twee personen.

Op het terrein van woonzorglocatie Krönnenzommer in Hellendoorn is B&B Villa Vos gevestigd. Hier kunt u zelf, op eigen kosten een overnachting boeken. https://bbvillavos.nl/

Voor meer informatie over logeren bij ZorgAccent kunt u contact opnemen met de cliëntadviseurs.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer