Wijkverpleging Team Almelo Castello 2

Wijkverpleging Team Almelo Castello 2

Er zijn twee teams wijkverpleging gevestigd in de Castelloflat. Als doel hebben we destijds opgesteld, dat er niet teveel verschillende zorgverleners bij u thuis komen. Dit is niet prettig voor u als cliënt en niet overeenkomstig met de visie van ZorgAccent. Beide teams wijkverpleging werken in de Castelloflat maar ook daarbuiten. Team twee gaat vaker het buitengebied in en team één werkt wat meer in de wijk om de flat.

Lees het mooie artikel over de Teams Wijkverpleging Almelo Castello.

ZorgAccent_Castello 2_sept_2020

Wijkverpleging (of thuiszorg) aanvragen

Hiervoor kunt u rechtstreeks contact op nemen met een team wijkverpleging in uw wijk. Een overzicht van alle teams wijkverpleging vindt u hier. Filter vervolgens op wijkverpleging en regio. U kunt ook telefonisch contact opnemen met 0900 0678 (24 uur bereikbaar).

Kosten en indicatie

Voor het inzetten van wijkverpleging heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige regelt dit voor u en kijkt welke en hoeveel zorg u nodig heeft. Dit doet hij/zij in overleg met u en uw familieleden. Ook word de indicatie geregeld waarmee u recht heeft op vergoeding vanuit de zorgverzekeringswet. Wijkverpleging zit in het basispakket van de zorgverzekering. Uitgangspunt hierbij is dat u zich (weer) zo goed mogelijk zelf kunt redden.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer