Wijkverpleging Team Almelo Noord

Wijkverpleging Team Almelo Noord

Welkom op onze locatiepagina. Wij zijn Team Almelo Noord, onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging. Met onze kennis en ervaring vanuit het wijkgericht werken in de wijkverpleging, geven wij onze cliënten de beste zorg aan huis dat mogelijk is. U kunt ons van 7.00 tot 23.00 uur direct bereiken op t. 06 55 69 81 13. Na 23.00 via 0900 0678. Ons wijkteam bestaat uit een aantal ervaren en gemotiveerde verzorgenden IG, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Daarnaast worden wij ondersteund met enkele gemotiveerde collega’s die flexibel inzetbaar zijn.

Wijkverpleging Team voor Almelo Noord

Bovenste rij v.l.n.r.: Anouk Wools, Saskia Dierink, Ellen Huiskes, Masha Serbryakova, Tanja Langeveld, Agnes Wilmink
Onderste rij v.l.n.r.: Sharon Meijer, Sabine oude Kamphuis, Ina Reinders.

Team van thuiszorgteam Almelo Noord

Omdat ons team klein is, brengt dit voordelen met zich mee. Voor onze cliënten betekent dit dat ze vaker dezelfde zorgverleners zullen zien, waardoor er sneller een vertrouwensband ontstaat tussen de zorgvrager en de zorgverlener. Mede daardoor kunnen wij u de continuïteit bieden die onze huidige clienten al ervaren.

Personenalarmering

Wilt u de zekerheid dat u bij een noodgeval thuis direct hulp kunt inroepen, zonder dat u hoeft te bellen? Kies dan voor personenalarmering. U bestelt bij een ouderenorganisatie, ZorgAccent zorgt voor de opvolging.

Dag en nacht bereikbaar

Als u hulp nodig heeft, drukt u eenvoudig op de knop van een zendertje dat u altijd bij u draagt. De techniek doet de rest. Uw alarmsignaal komt via de hoofdlijn binnen bij onze Meld & Zorg Centrale. Deze is 24 uur per dag en zeven dagen per week bemand door een ervaren verpleegkundige. De verpleegkundige neemt direct contact met u op en vraagt wat er aan de hand is. Via een speciaal apparaat kunt u gewoon met de verpleegkundige praten, waar u zich op dat moment ook in huis bevindt.

Professionele hulp

Wij sturen direct een verpleegkundige naar u toe. In noodgevallen wordt uw huisarts of de ambulance gewaarschuwd. U bent dus altijd verzekerd van professionele hulp als u een alarmsignaal afgeeft.

Hoe werkt het?

U kunt het alarm met een clip aan uw kleding dragen of aan een halsketting. Het alarm is beveiligd tegen stroomuitval en tegen andere storingen. Als u gebruik wilt maken van professionele hulp na een alarm, is een extra huissleutel nodig. Uw huissleutel wordt op een veilige plaats bewaard. Met deze sleutel kan de professionele hulpverlening bij u binnen komt.

Wilt u personenalarmering aanvragen?

Neem dan contact op met ons wijkteam; 06 55 69 81 13

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer