Wijkverpleging Team Almelo Sluitersveld-Markgraven

Wijkverpleging Team Almelo Sluitersveld-Markgraven

Wie zijn wij? 

Wij zijn wijkteam Sluitersveld-Markgraven. Ons wijkteam bestaat uit (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden IG, waarin verschillende leeftijden zijn vertegenwoordigd. Daarnaast krijgen we regelmatig ondersteuning van enthousiaste flexwerkers/ vakantiewerkers. We zijn een klein zelfsturend team, waardoor u veelal dezelfde gezichten te zien krijgt, daardoor wordt de continuïteit van zorg gewaarborgd. We werken met veel liefde en plezier voor onze cliënten en de organisatie.

Werkgebied 

We hebben een leuk en divers werkgebied, een combinatie van twee wijken. De wijk Sluitersveld, daaronder valt de Ootmarsumsestraat en omgeving en de straten rondom het Eskerplein, en de wijk Markgraven.   

 

Onze visie op zorgverlening 

Bij ons kunt u terecht voor persoonlijke zorg en verpleegkundige zorg. Samen met u en uw naasten kijken we naar uw wensen en behoeften. Met als uitgangspunt dat u uw eigen regie kunt behouden. We denken in mogelijkheden en bieden hulp bij het creëren van een netwerk van andere zorgverleners om u heen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld contact met uw huisarts, fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, maar ook behandelaren in het ziekenhuis. U kunt bij ons terecht voor zowel dag- en nachtzorg. De zorg in de nacht zal verleend worden door het nachtzorgteam van Thoez Twente. 

 

Stagiaires 

ZorgAccent is een officieel leerbedrijf en hanteert een actief stagebeleid. Er zullen regelmatig stagiaires in ons team meelopen. We hopen deze toekomstige beroepsbeoefenaars voor te bereiden, maar ook enthousiast te maken voor het werken in de wijkverpleging. 

 

Alerta 

Bij ZorgAccent werken we samen met de meldzorgcentrale Alerta. Via Alerta is het mogelijk om personenalarmering met zorgopvolging van ons aan te vragen. U kunt hiervoor terecht op www.alerta.nl. Via deze link vindt u meer informatie over personenalarmering en sleutelkluis.  

 

Bereikbaarheid 

U kunt ons wijkteam tussen 07:00u en 23:00u direct bereiken op T 06-20 24 05 38 en na 23:00u via T 0900-0678. 

 

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer