Wijkverpleging Team Almelo Windmolen

Wijkverpleging Team Almelo Windmolen

ZorgAccent_Thuiszorg_Almeol_Windmolen

Welkom bij Team Windmolen onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging. Ons vaste team bestaat uit 10 medewerkers, gediplomeerde (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden-IG. Wij zijn een zelfstandig team met korte lijnen naar huisartsen.

Zorg Team Windmolen

Wat kunt u nog zelf, wat wilt u graag zelf doen en waar heeft u hulp bij nodig? Uw wensen, privacy en veiligheid staan bij ons centraal.

Omdat ieder mens uniek is, kijken wij samen met u naar uw wensen en mogelijkheden. Zodat u zo lang mogelijk kunt blijven leven op de manier zoals u dat wilt. Wij zijn een vast team met gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden-IG. U ziet dus steeds dezelfde hulpverleners bij u thuis.  Wij hebben korte lijnen naar: huisartsen, fysiotherapeuten, specialisten, welzijnsorganisaties en collega- instellingen.

Naast onze ervaring, inzet en enthousiasme is het voor u goed te weten dat de kwaliteit van onze organisatie voldoet aan het kader voor verantwoorde zorg. Daarmee voldoen wij aan de eisen die de inspectie van volksgezondheid stelt.

 

Kijk ook eens op onze facebookpagina: zorgaccent.almelo.windmolen

Bloemen

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer