Wijkverpleging Team Almelo Windmolen

Wijkverpleging Team Almelo Windmolen

 

Thuiszorg_Wijkverpleging-Windmolen_ZorgAccent

Welkom bij Team Windmolen onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging. Ons vaste team bestaat uit 8  gediplomeerde zorgmedewerkers’ (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden-IG. Wij zijn een zelfstandig team met korte lijnen naar huisartsen.

Wat kunt u nog zelf, wat wilt u graag zelf doen
en waar heeft u hulp bij nodig?

Uw wensen, privacy en veiligheid staan bij ons centraal! Omdat ieder mens uniek is, kijken wij samen met u naar uw wensen en mogelijkheden. Zodat u zo lang mogelijk kunt blijven leven op de manier zoals u dat wilt. Wij zijn een vast team met gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgendenIG. U ziet dus steeds dezelfde hulpverleners bij u thuis. Wij hebben korte lijnen naar: huisartsen, fysiotherapeuten, specialisten, welzijnsorganisaties en collega- instellingen.

Naast onze ervaring, inzet en enthousiasme is het voor u goed te weten dat de kwaliteit van onze organisatie voldoet aan het kader voor verantwoorde zorg. Daarmee voldoen wij aan de eisen die de inspectie van volksgezondheid stelt.

Kijk ook eens op onze facebookpagina: zorgaccent.almelo.windmolen

 

ZorgAccent_wijkverpleging_Team-Castello-186

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer