Zoeken
Lees voor

Wijkverpleging Team Den Ham

Of het nu gaat om zorg, advies, hulp, gemak of ontspanning, wij denken in mogelijkheden.

Zorg thuis

Welkom op onze wijkpagina. Wij zijn team Den Ham van Zorgaccent Wijkverpleging. Met onze kennis en ervaring vanuit het wijkgericht werken doen wij onze best om cliënten aan huis de beste zorg te bieden. Ons vaste team bestaat uit 12 medewerkers, gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden.

Wij zijn een zelfstandig wijkteam, direct te bereiken, met korte lijnen naar de huisarts en andere hulpverleners. U kunt direct bij ons terecht voor persoonlijke zorg en verpleging, zowel overdag als ‘s nachts. We zitten dichtbij, in uw buurt, kennen uw buurt en weten wat de mogelijkheden zijn in Den Ham en omstreken.

De cliënt centraal

Bij ons staat de cliënt centraal. Wij bieden zorg aan cliënten volgens de werkwijze van het wijkgericht werken. Wij kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zodat u zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen en leven op de wijze zoals u dat wilt. Of het nu gaat om zorg, advies, hulp, gemak of ontspanning, wij denken in mogelijkheden.

Voor meer informatie of een een zorgvraag

kunt u telefonisch contact met ons opnemen van maandag t/m zondag van 07.00 uur tot 23.00 uur ‘s avonds via Tel: 06 55 69 87 66
Krijgt u geen gehoor, belt u dan naar 0900 0678 (24 uur bereikbaar) en vraag naar t team wijkverpleging Den Ham.

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer