Wijkverpleging Team Geerdijk

Wijkverpleging Team Geerdijk

Wijkverpleging Team Geerdijk

Welkom op onze webpagina. Wij zijn Wijkverpleging Team Geerdijk, onderdeel van ZorgAccent. Ons team bestaat uit 8 medewerkers, gediplomeerde verpleegkundigen en verzorgenden. Een zelfstandig team, direct te bereiken, met korte lijnen naar de huisartsen in de omgeving.

Wijkverpleging Team Geerdijk locatie

Waarvoor kunt u bij ons zorgteam wijkverpleging in Geerdijk terecht?

Wij kunnen u hulp bieden bij wassen en aankleden, wondzorg, stomazorg, medicatiebeheer, injecties, ondersteuning bij ziekteproces en begeleiding.

Waarvoor zou u voor ons kiezen?

Wij zitten dicht bij u in de buurt en u kunt ons elke dag bereiken tussen 07.00 en 23.00 uur. Daarnaast bieden wij u een vast klein team waardoor u zo min mogelijk verschillende zorgverleners bij u thuis krijgt. Wij kunnen indien nodig rechtstreeks hulpmiddelen aanvragen zoals rollator, rolstoel, krukken etc. Doordat we korte lijnen hebben met zowel huisartsen, fysiotherapeuten, specialisten, welzijnorganisaties etc. kunnen wij de juiste zorg op maat bieden. Hierdoor helpen wij u zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen, voor zo ver dat mogelijk is. Wij denken in mogelijkheden!

Hoe kunt u ons bereiken?
Dagelijks op telefoonnummer: 06 12 08 64 99 van 07.00 tot 23.00 uur. U heeft dan rechtstreeks contact met een medewerker van ons team.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer