Wijkverpleging Team Harbrinkhoek – Mariaparochie

Met onze kennis en ervaring vanuit het wijkgericht werken in de thuiszorg, bieden wij onze cliënten de beste zorg aan huis

ZorgAccent_Harbrinkhoek_Mp_jumping

Welkom op de locatiepagina van Team  Harbrinkhoek- Mariaparochie onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging. Voor vragen en/of aanmeldingen voor zorg kunt u ons altijd bereiken. Tel: 06 13 37 08 65 (‘s morgens 7:00 uur tot ‘s avonds 23:00 uur) 0900 0678 (‘s nachts vanaf 23:00 uur tot ‘s ochtends 7:00 uur)

Wij hebben elke dinsdagochtend een inloopuur van 11:00 uur tot 12:00 uur in ons kantoor aan de Almeloseweg. Kom gerust eens binnen wandelen voor: aanvraag voor zorg, vragen over de zorg die wij leveren, advies of zomaar voor een praatje met een kopje koffie of thee. U bent welkom.

ZorgAccent_Harbrinkhoek_Mariaparochie

Het zorgteam voor wijkverpleging Harbrinkhoek – Mariaparochie

Bij ons staat de cliënt centraal. Wij bieden zorg aan cliënten volgens de werkwijze van het wijkgericht werken. Wij kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven leven op de wijze zoals u dat wilt. Of het nu gaat om zorg, advies, ondersteuning of andere hulpvragen, wij denken in mogelijkheden.

Waar kunt u ons vinden?

We zijn werkzaam vanuit het Medisch Centrum Mariaparochie, (de oude Rabobank) . Dicht bij de mensen en goed toegankelijk voor iedereen (ruime parkeergelegenheid). U kunt in het Medisch Centrum ook terecht voor huisartsenzorg, de apotheek, diëtiste van ZorgAccent en Medlon bloedprikken. Wij helpen u graag op weg.

foto_mariaparochie_zorgaccent
medisch-centrum-mariaparochie

Personenalarmering

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot persoonsalarmering met professionele zorgopvolging. U kunt hiervoor contact opnemen met de Stichting Welzijn Tubbergen. Telefoonnummer: (0546) 62 27 88 (bereikbaar maandag tot vrijdag van 8.00 uur tot 12.30 uur).

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer