Zoeken
Lees voor

Wijkverpleging Team Harbrinkhoek – Mariaparochie

Met onze kennis en ervaring vanuit het wijkgericht werken in de thuiszorg, bieden wij onze cliënten de beste zorg aan huis

ZorgAccent_Harbrinkhoek_Mp_jumping

Welkom op de locatiepagina van Team  Harbrinkhoek- Mariaparochie onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging. Voor vragen en/of aanmeldingen voor zorg kunt u ons altijd bereiken. Tel: 06 13 37 08 65 (‘s morgens 7:00 uur tot ‘s avonds 23:00 uur) 0900 0678 (‘s nachts vanaf 23:00 uur tot ‘s ochtends 7:00 uur)

Wij hebben elke dinsdagochtend een inloopuur van 11:00 uur tot 12:00 uur in ons kantoor aan de Almeloseweg. Kom gerust eens binnen wandelen voor: aanvraag voor zorg, vragen over de zorg die wij leveren, advies of zomaar voor een praatje met een kopje koffie of thee. U bent welkom.

Het zorgteam voor Harbrinkhoek – Mariaparochie

Bij ons staat de cliënt centraal. Wij bieden zorg aan cliënten volgens de werkwijze van het wijkgericht werken. Wij kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven leven op de wijze zoals u dat wilt. Of het nu gaat om zorg, advies, ondersteuning of andere hulpvragen, wij denken in mogelijkheden.

Waar kunt u ons vinden?

We zijn werkzaam vanuit het Medisch Centrum Mariaparochie, (de oude Rabobank) . Dicht bij de mensen en goed toegankelijk voor iedereen (ruime parkeergelegenheid). U kunt in het Medisch Centrum ook terecht voor huisartsenzorg, de apotheek, diëtiste van ZorgAccent en Medlon bloedprikken. Wij helpen u graag op weg.

Het team bestaat uit een aantal ervaren wijkverpleegkundigen, verpleegkundigen en verzorgende IG-ers.

Ons team is zelfsturend wat maakt dat wij snel kunnen handelen. Omdat ons team klein is, brengt dit enkele voordelen met zich mee. Voor onze cliënten betekent dit dat ze vaak dezelfde zorgverleners over de vloer hebben, waardoor er sneller een vertrouwensband ontstaat tussen de zorgvrager en de zorgverlener. Mede daardoor kunnen wij u de continuïteit bieden die onze huidige cliënten al ervaren.

Door de korte lijnen die wij onderhouden tussen de eerste en tweedelijns hulpverleners (huisartsen/ziekenhuizen, fisiotherapeuten), kunnen wij snel en doelgericht de juiste wegen bewandelen om goede zorg bij u in te zetten. Ons hele team heeft hier een actieve bijdrage in en ieders kwaliteiten worden daarbij ten volle benut. Wij zijn en blijven actief bezig met het onderhouden van de goede relaties met de huisartsen en andere disciplines, zodat een goede samenwerking gewaarborgd blijft.

Personenalarmering

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot persoonsalarmering met professionele zorgopvolging. U kunt hiervoor contact opnemen met de Stichting Welzijn Tubbergen. Telefoonnummer: (0546) 62 27 88 (bereikbaar maandag tot vrijdag van 8.00 uur tot 12.30 uur).

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer