Wijkverpleging Team Langeveen e.o.

Wijkverpleging Team Langeveen e.o.

Wijkverpleging Team Langeveen - Kloosterhaar

Wij werken volgens het model wijkgericht werken met 9 personen, wijkverpleegkundigen en ziekenverzorgenden. Een zelfstandig team, direct te bereiken met korte lijnen naar de huisartsen, fysiotherapeuten, uitleenservices enz. U kunt direct bij ons terecht voor: hulp bij wassen / aankleden, wondzorg, stomazorg, medicatie-beheer, injecties, ondersteuning bij ziekteproces, ondersteunende begeleiding en andere zorg waar u mogelijk behoefte aan heeft.

Aan- en inleunwoningen

Zorgteam Langeveen e.o.

Wij komen vrijblijvend even bij u langs om u te informeren over mogelijkheden m.b.t. de zorg. Als u vragen heeft voor, tijdens of na een ziekenhuisopname zijn wij u graag van dienst.

Elke dinsdag van 10.30 tot 11.00 uur houden wij open spreekuur in ons kantoor aan de Hardenbergerwerg 190, op het erf van zorgboerderij Tijhuis. Hier kunt u terecht voor allerlei vragen en tevens is er mogelijkheid tot bloeddruk meten en het bepalen van bloedsuiker en cholesterol.

Wijkteam Langeveen e.o. is van 7.00 tot 23.00 uur bereikbaar op 06 55 69 82 81. Van 23.00 tot 7.00 uur via 0900 0678 (24 uur bereikbaar)

Waar wilt u graag meer over weten?

Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

Cliënt

Onze cliënten
waarderen
ons met een 9.3

Beoordeel ons op
Zorgkaart Nederland

zorgkaartnederland zorgaccent
kaart locatie footer