Wijkverpleging Team Reutum Tubbergen

Wij zijn Team Reutum-Tubbergen, onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging. Met onze kennis en ervaring bieden wij de best mogelijke zorg aan huis.

ZorgAccent-Reutum_Tubbergen

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit 9 vaste medewerkers, verzorgenden IG en (wijk)verpleegkundigen. Een  klein zelfsturend team zodat u dezelfde gezichten ziet en er sneller een vertrouwensband ontstaat tussen de zorgvrager en zorgverlener. Daardoor kunnen wij als team ook continuïteit van zorg bieden die onze huidige cliënten al ervaren.

Wat is onze visie?

Bij ons staat de cliënt centraal. Wij kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven leven op de wijze zoals u dat wilt. Of het nu gaat om zorg, advies,

Vertrouwd en dichtbij met wijkverpleging in Reutum

Uw voordeel:

 • Het team is dichtbij, in uw buurt en weet wat de mogelijkheden zijn.
 • Persoonlijke zorg, afgestemd op uw wensen en wat u nodig heeft.
 • Eén aanspreekpunt voor zorg.
  Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar om u te ondersteunen.
 • Professionele zorg door gediplomeerde (wijk) verpleegkundigen en verzorgenden IG
 • Een vast team, dus niet steeds verschillende zorgverleners bij u thuis.
 • Wij zijn onderdeel van een grote zorgorganisatie, dus op de hoogte van alle zorgmogelijkheden.
 • We helpen u zolang mogelijk zelfstandig te blijven wonen, voor zover dat mogelijk is.
 • We hebben rechtstreeks contact met huisartsen, fysiotherapeuten, specialisten, welzijnsorganisaties en collega-instellingen.
 • Korte lijnen. Indien nodig regelen wij rechtstreeks voor u hulpmiddelen zoals bijv. rollator, rolstoel, of andere loophulpmiddelen.

Personenalarmering

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot personenalarmering met professionele zorgopvolging. U kunt hiervoor contact opnemen met de Stichting Welzijn Tubbergen. T. 085 0479 400, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 13:00 uur.

Altijd welkom!

Ons kantoor vind u in het Kultuurhus aan de Kerkstraat 77 te Reutum. We werken veel in de wijk maar zijn vaak aanwezig op kantoor tussen 10.30 en 12.00 uur. U bent altijd welkom om even binnen te lopen!
Voor vragen en/of aanmeldingen over zorg kunt u ons bereiken via T. 06 55 69 87 11 (07.00 tot 23.00 uur) of 0900 0678 (23.00 tot 07.00 uur)

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Een hele goede instelling met veel vrijwilligers die er alles aan doen om iemand in zijn laatste levensfase te begeleiden. Hele "warme" mensen!

  Cliënt

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer