Wijkverpleging Team Rijssen Het Schild

Wijkverpleging Team Rijssen Het Schild

Wijkverpleging Team Rijssen Het Schild

Welkom op onze webpagina! Namens ZorgAccent mogen wij onze kennis en ervaring bundelen en vormen wij het zelfsturende wijkteam: Rijssen Het Schild.

Ons wijkteam bestaat uit negen vaste medewerkers waarvan een ieder met trots haar beroep als verzorgende of (wijk)verpleegkundige uitoefent. Samen doen wij ons best om onze cliënten, in hun eigen vertrouwde omgeving, de beste verpleging en verzorging te bieden, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen wonen. Dit kunnen we echter niet alleen…

Onze cliënten en zijn/haar wensen staan centraal en daarom spreken wij altijd van een samenwerking. Een samenwerking met in de eerste plaats onze cliënten, natuurlijk ook zijn/haar naasten, de huisarts(en) en indien nodig andere hulpverleners.

Medipoint-voorzieningen

Neem contact op met Wijkverpleging Team Rijssen Het Schild

Heeft u vragen of zorg nodig, zijn wij van maandag t/m zondag van 7.00 tot 23.00 telefonisch te bereiken op 06 83 30 00 68. Krijgt u geen gehoor, belt u dan naar 0900 0678 (24 uur, bereikbaar) en vraag naar wijkteam Rijssen Het Schild.

 • Wilt u uw waardering uitspreken over de zorg die wij als wijkteam verlenen? Dan kunt u via de website www.zorgkaartnederland.nl ons een cijfer geven en evt uw waardering toelichten.
 • Sinds april 2015 werken wij met een nieuw Electronisch Client Dossier, ook wel Cliëntkompas genoemd. Gegevens worden in een digitaal dossier gerapporteerd. Inmiddels bestaat ook de mogelijkheid voor onze clienten en/of zijn/haar naasten om het dossier in te zien en terug te rapporteren.
 • Er zijn steeds meer ontwikkelingen m.b.t. zorgtechnologie. Zo zetten wij als wijkteam waar nodig beeldzorg, contactmomenten via de IPad, in. Verder zijn er een aantal clienten die de medicatie zelfstandig kunnen beheren, dankzij een medicijndispenser, de Medido.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer