Zoeken
Lees voor

Wijkverpleging Team Rijssen Noord

Wijkverpleging Team Rijssen Noord

Wijkverpleging Team Rijssen Noord

Wij zijn Team Rijssen Noord, en samen met de Teams Rijssen Zuid, Zuid-West, Oosterhof en Nieuwland zorgen we ervoor dat we in Rijssen de gevraagde wijkverpleging bieden. Ons kantoor is te vinden aan de Veeneslagen 80 te Rijssen.

Hallo, wij zijn het wijkverpleging Team Rijssen Noord

Wij zijn een wijkgericht team; wat inhoud dat we in kleine teams in een bepaald gebied werken, hierdoor ontstaat er makkelijker een goede band tussen de zorgvrager en de hulpverlener. Dit heeft het voordeel dat er veel continuïtijd is en dat eventuele problemen snel worden gesignaleerd. Ook zijn er gemakkelijk afspraken te maken omdat we zelf de planning van de cliënten maken. Verder hebben we een goed contact met de huisartsen en werken we samen met andere disciplines. Onze bedoeling is de ‘lijntjes’ kort te houden voor een effectieve samenwerking.

Ons team is makkelijk te bereiken want we hebben een bereikbare dienst. Dat is een collega direct uit het team die van de meeste cliënten op de hoogte is en zo heb je gelijk de juiste persoon te pakken voor acute problemen of voor het doorgeven van een wijziging enz.

We zijn te bereiken op:

De bereikbare dienst, T. 06 55 69 87 05 ( van 7.00-23.00)
Het algemene nummer, T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar)

Kwaliteit

ZorgAccent
kwaliteit

Wat zegt ZorgAccent over
Kwaliteit en hoe wij ons
verantwoorden. Lees meer

Huishoudelijke Hulp

Werken in de huishouding?

Werken in de huishouding
of op zoek naar een zinvolle vakantiebaan?
Lees meer

Cliëntadviseur

Contact
cliëntadviseur

Op zoek naar de juiste zorg?
Neem contact op met onze
cliëntadviseur
Lees meer