Wijkverpleging Team Rijssen Noord

Wijkverpleging Team Rijssen Noord

Wijkverpleging Team Rijssen Noord

Wij zijn Team Rijssen Noord, en samen met de Teams Rijssen Zuid, Zuid-West, Oosterhof en Nieuwland zorgen we ervoor dat we in Rijssen de gevraagde wijkverpleging bieden. Ons kantoor is te vinden aan de Grotestraat 1C te Rijssen.

Verpleegkundige thuiszorg

Hallo, wij zijn het wijkverpleging Team Rijssen Noord

Wij zijn een wijkgericht team; wat inhoud dat we in kleine teams in een bepaald gebied werken, hierdoor ontstaat er makkelijker een goede band tussen de zorgvrager en de hulpverlener. Dit heeft het voordeel dat er veel continuïtijd is en dat eventuele problemen snel worden gesignaleerd. Ook zijn er gemakkelijk afspraken te maken omdat we zelf de planning van de cliënten maken. Verder hebben we een goed contact met de huisartsen en werken we samen met andere disciplines. Onze bedoeling is de ‘lijntjes’ kort te houden voor een effectieve samenwerking.

Ons team is makkelijk te bereiken want we hebben een bereikbare dienst. Dat is een collega direct uit het team die van de meeste cliënten op de hoogte is en zo heb je gelijk de juiste persoon te pakken voor acute problemen of voor het doorgeven van een wijziging enz.

We zijn te bereiken op:

De bereikbare dienst, T. 06 55 69 87 05 ( van 7.00-23.00)
Het algemene nummer, T. 0900 0678 (24 uur bereikbaar)

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.4

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer