Wijkverpleging Team Tubbergen Noord voor thuiszorg

Wij zijn Team Tubbergen Noord onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging voor thuiszorg.

Ons team bestaat uit verzorgenden ig’ers, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Daarnaast hebben wij enkele enthousiaste flexwerkers en vakantiewerkers die ons team ondersteunen. Ons uitgangspunt is dat u niet steeds verschillende zorgverleners thuis krijgt en dat u 1 vast aanspreekpersoon heeft.

ZorgAccent_Tubbergen_Noord_DSC_0799

Medipoint-voorzieningen

Onze visie

U kunt bij ons terecht voor persoonlijke zorg en verpleging. Zowel overdag als ‘s nachts. Omdat ieder mens uniek is kijkt de (wijk)verpleegkundige/ verzorgende samen met u en uw mantelzorger welke zorg u nodig heeft. Wat is de hulpvraag? Wat kan u nog wel zelf? En wat zijn de mogelijkheden? ZorgAccent denkt in mogelijkheden als het gaat om zorg, advies of gemak. Het doel is dat u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijft wonen. We vinden het belangrijk dat u de regie in eigen handen houdt. Zodat u zo lang mogelijk kunt blijven leven zoals u dat wilt. Aandacht en respect voor elkaar zijn hierbij onze kernwaarden.

Wij werken wijkgericht, dat betekent dat het team zich dicht in uw buurt bevindt. Wij kennen uw buurt en weten wat de mogelijkheden zijn. We hebben rechtstreeks contact met de huisartsen, fysiotherapeuten, specialisten, welzijnsorganisaties en collega instellingen.

Stagiaires

ZorgAccent heeft een actief stagebeleid. Zo zullen er regelmatig stagiaires in ons team meelopen. Wij willen deze toekomstige beroepsbeoefenaars voorbereiden op het werken in de praktijk. Daarnaast hopen wij ze enthousiast te maken voor de thuiszorg.

Uitleenpuntservicepunt hulpmiddelen

Voor de uitleen van hulpmiddelen bent u welkom bij ons kantoor aan de De Eendracht 4-2 in Tubbergen. Bent u en groter hulpmiddels nodig? Wij zorgen er voor dat deze bij u thuis bezorgd en ook weer wordt opgehaald. Wij adviseren u graag over de uitleen van hulpmiddelen en bieden een breed assortiment aan producten die u kunt kopen of lenen. Samen met u kijken we wat u nodig heeft.

Openingstijden uitleenservicepunt: maandag tot en met vrijdag, van 11.00 tot 12.00.

Lid worden van ZorgAccentPlus?

Leden van ZorgAccentPlus krijgen korting op allerlei producten en diensten van ZorgAccent. Hierbij kunt u denken aan cursussen, themabijeenkomsten en gemaksservices.

hulpmiddelen
Wijkverpleging_auto

Stichting Welzijn Tubbergen

Via Stichting Welzijn Tubbergen is het mogelijk om personen alarmering af te sluiten. In een noodsituatie kan er middels een alarmketting of alarmhorloge gealarmeerd worden waardoor familie wordt ingeschakeld. Ook is het mogelijk dat wij als wijkteam verantwoordelijk zijn voor de zorgopvolging. Stichting Welzijn Tubbergen is te bereiken op: (0546) 62 27 88 of info@welzijn-tubbergen.nl

Informeer gerust bij ons voor de mogelijkheden.

 

Clavisio

U heeft de mogelijkheid om een clavisio (sleutelkluis) te plaatsen aan uw woning. Clavisio is ontwikkeld voor een veilige en snelle toegang tot de woningen van thuiszorgcliënten, zonder de sleutels van cliënten in beheer te nemen. De oplossing wordt toegepast voor toegang bij reguliere zorg en bij zorgopvolging bij personenalarmering. Bij de cliënten wordt een inbraakwerende sleutelkluis geplaatst waarin een kopie van de huissleutel wordt bewaard.

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van Zorgaccent? ( ik had mijn werk jas aan) Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer