Wijkverpleging Team Tubbergen-Vasse

Wij zijn Team Tubbergen-Vasse onderdeel van ZorgAccent Wijkverpleging voor thuiszorg.

Vanaf 1 juni 2022 zijn de wijkteams Tubbergen Noord en Vasse-Mander-Manderveen-Hezingen samengevoegd. Het team zal verder gaan onder de naam Team Wijkverpleging Tubbergen-Vasse. Het team bestaat uit verzorgenden ig’ers, verpleegkundigen en wijkverpleegkundigen. Daarnaast zijn er enkele enthousiaste flexwerkers en vakantiewerkers die ons team ondersteunen. Ons uitgangspunt is dat u niet steeds verschillende zorgverleners thuis krijgt en dat u één vast aanspreekpersoon heeft.

ZorgAccent_Tubbergen_Noord_DSC_0799

Onze visie

U kunt bij ons terecht voor persoonlijke zorg en verpleging. Zowel overdag als ‘s nachts. Omdat ieder mens uniek is kijkt de (wijk)verpleegkundige/ verzorgende samen met u en uw mantelzorger welke zorg u nodig heeft. Wat is de hulpvraag? Wat kan u nog wel zelf? En wat zijn de mogelijkheden? ZorgAccent denkt in mogelijkheden als het gaat om zorg, advies of gemak. Het doel is dat u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijft wonen. We vinden het belangrijk dat u de regie in eigen handen houdt. Zodat u zo lang mogelijk kunt blijven leven zoals u dat wilt. Aandacht en respect voor elkaar zijn hierbij onze kernwaarden.

Wij werken wijkgericht, dat betekent dat het team zich dicht in uw buurt bevindt. Wij kennen uw buurt en weten wat de mogelijkheden zijn. We hebben rechtstreeks contact met de huisartsen, fysiotherapeuten, specialisten, welzijnsorganisaties en collega instellingen.

Stagiaires

ZorgAccent heeft een actief stagebeleid. Zo zullen er regelmatig stagiaires in ons team meelopen. Wij willen deze toekomstige beroepsbeoefenaars voorbereiden op het werken in de praktijk. Daarnaast hopen wij ze enthousiast te maken voor de thuiszorg.

Uitleenpuntservicepunt hulpmiddelen

Voor de uitleen van hulpmiddelen bent u welkom bij ons kantoor aan de De Eendracht 4-2 in Tubbergen. Bent u en groter hulpmiddels nodig? Wij zorgen er voor dat deze bij u thuis bezorgd en ook weer wordt opgehaald. Wij adviseren u graag over de uitleen van hulpmiddelen en bieden een breed assortiment aan producten die u kunt kopen of lenen. Samen met u kijken we wat u nodig heeft.

Openingstijden uitleenservicepunt:
maandag tot en met vrijdag, van 11.00 tot 12.00 uur.

Lid worden van ZorgAccentPlus?
Leden van ZorgAccentPlus krijgen korting op allerlei producten en diensten van ZorgAccent. Hierbij kunt u denken aan cursussen, themabijeenkomsten en gemaksservices.

personenalamering

Personenalarmering

U kunt personenalarmering aanvragen als u met een veilig gevoel zelfstandig thuis wilt blijven wonen. Met personenalarmering bent u in staat om op een eenvoudige manier te alarmeren in geval van een noodsituatie. Dit kan gebeuren indien u zich op enig moment niet goed voelt en hulp nodig heeft, bij een ongelukkige val of onveilige situaties. Voor deze situaties is de personenalarmering de oplossing. Wanneer u voor professionele opvolging kiest, levert een medewerker van ons wijkteam na alarmering de noodzakelijke zorg.

Door op deze link te klikken leest u meer over personenalarmering. Of download de folder van Alerta:
Download hier de folder Personenalarmering Alerta.

Veilige en snelle woningtoegang met digitale sleutelkluis

Om u snel en veilig goede zorg te kunnen leveren is het van belang dat onze zorgmedewerkers toegang hebben tot uw woning. Daarom werken wij met een digitale sleutelkluis. Zorgmedewerkers openen de digitale sleutelkluis met een app op de mobiele telefoon of iPad. In de kluis hangt uw voordeursleutel waarmee de medewerker uw voordeur opent. Omdat wij uw veiligheid van groot belang vinden hebben wij gekozen voor de meest veilige sleutelkluis met een SKG *** politiekeurmerk.

Voor het aanvragen van een sleutelkluis kunt u terecht bij Alerta. www.alerta.nl

Door op deze link te klikken leest u meer over de sleutelkluis. Of download de folder van Alerta:
Download hier de folder Personenalarmering Alerta.

 

 

  Vraag gemakkelijk en snel informatie aan.

  Ik was vanmiddag even bij de supermarkt en daar sprak een oudere mevrouw mij aan. Jij bent van ZorgAccent (ik had mijn werkjas aan)? Wil jij me dan even helpen pinnen? Jou vertrouw ik wel.

  Medewerker

  Onze cliënten
  waarderen
  ons met een 9.2

  Beoordeel ons op
  Zorgkaart Nederland

  zorgkaartnederland zorgaccent
  kaart locatie footer